fbpx

BG online

Vesti

Đoković ujedinjuje buduće šampione

Novak Đoković Fondacija je donirala dečije teniske loptice klubovima širom Srbije i održala javni čas tenisa za najmlađe tenisere. Donacija loptica uskoro i klubovima u regionu.

Novak Đoković Fondacija je na terenima „Teniskog centra Novak“ donirala vodećim klubovima u Srbiji teniske loptice za njihove najmlađe članove i organizovala im javni čas tenisa u okviru aktivnosti jedinstvenog programa fondacije – “Putem šampiona”.

Foto: Jelena Ivanović

Dodela loptica klubovima u Srbiji planirana da bude proširena u narednom periodu i na one iz regiona čime zaokružuje kampanju koja ima za cilj da inspiriše buduće šampione da se bore za svoje snove i da kroz igru istraju u svojim ciljevima i zbliži decu sa ovih prostora kroz sport i zdrav način života
„Presrećni smo i ponosni što smo ispred Novak Đoković Fondacije i programa „Putem šampiona“ uručili donaciju dečijih teniskih loptica za teniske klubove u Srbiji koji aktivno rade na omasovljenju tenisa i koji su svojim kvalitetnim radom sa najmlađim kategorijama potvrdili da se nalaze na jedinom pravom putu šampiona koji kroz igru vodi do uspeha. Proširenje projekta donacije i na renomirane klubove iz regiona izražava i Novakova lična iskustva i uverenja da sport povezuje ljude, briše prepreke i granice i neraskidivo ih zbližava u jedan pobednički tim na svim svetskim meridijanima, bilo da se oni nalaze u našem delu sveta ili kao Novak trenutno u Tokiju!“- istakla je Ana Jovanović, menadžerka i autorka projekta „Putem šampiona“ i bivša reprezentativka naše zemlje u tenisu.
Javni čas tenisa okupio je preko 30 dece uzrasta od 6 do 12 godina, nastajućih asova njima omiljenog sporta, koja su uživala u prikazivanju svojih teniskih vrlina, sticanju novih znanja od renomiranih trenera Teniskog centra Novak – i poslala poruku ljubavi i podrške najboljem igraču sveta – u zahvalnost aktuelnom šampionu od budućih šampiona!
Program „Putem šampiona“ Novak Đoković Fondacije, uspešno predstavljen u čast Međunarodnog dana sporta ove godine jedinstven je po tome što pruža važnu podršku roditeljima budućih sportista u vidu edukativnog programa i šire pomoći u njihovom osnaživanju u ovoj posebno zahtevnoj ulozi. Prepoznat i podržan od strane sve većeg broja eminentnih stručnjaka iz oblasti sporta, sportske psihologije i zdravlja ovaj projekat će nastaviti da na ovaj i druge načine unapređuje razvoj ekosistema bavljenja sportom od najmlađeg uzrasta, i da važan podstrek roditeljima u praćenju prvih sportskih koraka kroz igru, na putu sreće, ispunjenosti i uspeha svojih mališana.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Kad ste poslednji put pohvalili sebe, postavili se prema sebi…
error: