BG online

ZDRAVLJE

Besplatna online radionica “Život bez bola”

Povodom objavljivanja knjige “Život bez bola” Sanja Nordström će 18.11. u 10h organizovati besplatnu online radionicu “Život bez bola”.


To će biti prilika da se upoznate sa konceptom i tehnikama iz ove nesvakidašnje knjige, uz vođenje kroz praktične vežbe mindfulnessa i Yin joge.
Na online radionici ćete kroz interaktivne vežbe naučiti kako da primenite tehnike svesnosti u svakodnevnom životu i smanjite hroničan bol, da usporite kroz niz Yin joga položaja dizajniranih tako da oslobode napetost u telu i poboljšaju fleksibilnost.
Svi učesnici će dobiti personalizovani plan ishrane za jednu nedelju baziran na principima antiinflamatorne dijete, dizajniran tako da podrži njihovo zdravlje i bolje raspoloženje.

Kome je ova radionica namenjena?

Bez obzira da li se borite sa hroničnim bolom, želite da unapredite svoje mentalno i fizičko zdravlje ili jednostavno želite da se posvetite sebi i težite ka smirenijem i ispunjenijem životu, ova radionica je otvorena za sve zainteresovane.

Kako da učestvujete?

Registracija je besplatna i lako se vrši putem mejla: info@mindyoga.rs.

Sanja Nordström, instruktorka mindfulness-a i yin joge, autorka knjige “Život bez bola

O knjizi “Život bez bola”:

Knjiga namenjena savremenom čoveku 21. veka ”Život bez bola uz mentalni i telesni trening” vodi čitaoce korak po korak ka osnaživanju svog duha i tela uz tehnike Yin joge, mindfulness-a, kao i antiinflamatornu ishranu. Nakon što je i sama prošla suočavanje sa dijagnozom hronične reumatske bolesti, ostvarila odlične rezultate zahvaljujući promeni načina života i završila brojne edukacije, Sanja Nordström je odlučila da svoje iskustvo podeli sa drugima i detaljno objasni na koji način mogu sebi da pomognu uz male promene i jednostavne, prirodne stvari.
”Zaslužujemo da živimo svoj život punim plućima – slobodni, celi i srećni. U “Životu bez bola” postavila sam jasan put, kompas koji vodi ka životu u kojem bol više nije stalna senka. Ova knjiga je više od puke zbirke tehnika i metoda. Ona je saputnik koji će podržati ljude, dati im potrebne alate i resurse, a najviše od svega nudi nadu». – kaže Sanja Norsdrom, instruktor Yin joge i trener mindfulness-a.
”Napisala sam „Život bez bola“ sa srcem punim nade i vere u moć čoveka da transformiše svoj život. Ali, isto toliko je važno koliko su čitaoci spremni da prihvate promenu. U svima nama postoji moć, usnuli medved snage, hrabrosti i odlučnosti, koji samo čeka da se probudi. Biti spreman ne znači biti oslobođen sumnje ili straha. To znači biti voljan da se krećete kroz njih, biti otvoren za učenje i rast, biti posvećen ličnom putovanju ka celovitosti i zdravlju. Unutrašnja vatra spremnosti pretvara znanje u mudrost, oruđe u transformaciju, a snove u stvarnost. Za one koji su spremni knjiga „Život bez bola“ će poslužiti kao moćan saveznik. Svaka stranica, svako poglavlje je kreirano da vas podrži, vodi i inspiriše na vašem putovanju. Ali prvi korak, odluku o početku, možete preduzeti samo vi. Dakle, ako osećate da je došlo vreme, ako osetite kako se medved koji spava u vama meškolji, pozdravljam vas raširenih ruku. Zajedno možemo koračati ovim putem i zajedno možemo otkriti svet u kome bol, strah i ograničenja više ne definišu naše postojanje. Svet u kome je svaki dah svedočanstvo našeg trijumfa, naše slobode i naše nenadmašne moći da lečimo i lečimo.” (Sanja Nordström)
U knjizi se pored detaljno opisanih vežbi Yin joge (uz koje su i fotografije sa vežbama), nalaze i recepti za ukusne obroke antiinflamatorne ishrane, relaksacione tehnike za um, brojni saveti i pre svega želja autorke da čitaoce motiviše ličnim primerom i iskustvom koje joj je donelo novi kvalitet života.

Knjigu “Život bez bola” po ceni od 2990 2650 dinara + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:   

  SHOP

  U kuhinji sa Majom Volk

  By BGonline / 05/06/2024 / 0 Comments

  Život u disfunkcionalnoj porodici

  By BGonline / 17/05/2024 / 0 Comments

  Promenite svoj anksiozni mozak

  By BGonline / 27/05/2024 / 0 Comments

  Putovanje do zgužvanih i potisnutih emocija

  By BGonline / 06/06/2024 / 0 Comments

  Medicina nema odgovore na sva pitanja

  By BGonline / 31/05/2024 / 0 Comments
  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Telesno i mentalno čišćenje uz Yin jogu i ishranu koja…

  You cannot copy content of this page