fbpx

BG online

ZDRAVLJE

Zavolite svoju bolest

Tajne podsvesti i metode koje donose zdravlje i izdržljivost

Šta je bolest? Odakle ona dolazi? Zbog čega je podsvesni um stvara? Koji su glavni zakoni samoisceljenja? Odgovore na ova pitanja dao je u knjizi “Zavoli bolest svoju” dr Valerij Sinjeljnjikov, lekar, psihoterapeut i homeopata sa Krima. Njegove knjige su do sad prodate u više od 8 miliona primeraka i u Rusiji je stekao ogromnu popularnost zahvaljujući tome što je uspeo da svoj “novi model medicine” predstavi na lako razumljiv način.
Čitajući ovu knjigu saznaćete kako da koristite snagu svoje podsvesti da biste oprostili, oslobodite se osećaja krivice, izašli na kraj sa tugom, rešili se ljubomore i zavisti i svih ostalih negativnih osećanja.

Šta sve medicina (ne)zna?

Uzroci bolesti su u čoveku i svaki čovek sam sebi stvara bolest, tvrdi dr Sinjeljnjikov i kaže da spoljašnji faktori, kao što su ishrana, infekcije i vremenske prilike predstavljaju samo osnovu za nastanak bolesti. Ova knjiga predstavlja rezultat njegovih istraživanja koja je otpočeo još kao student medicinskog fakulteta i otkrivaju najdublje uzroke oboljevanja ljudskog organizma.
-Na fakultetu su me, kao budućeg lekara, učili da je za izlečenje bolesnika potrebno naći uzrok oboljenja i otkloniti ga. Međutim, za svih šest godina studiranja na fakultetu i tokom dve godine stažiranja nisu mi saopštili uzroke nastanka bolesti. Shvatio sam da ih zvanična medicina jednostavno ne zna- piše dr Sinjeljnjikov na početku svoje knjige “Zavoli svoju bolest” i podseća da je preduslov da bi se bolesnik izlečio, znati uzroke nastanka bolesti i otkloniti ih, ali medicina sa ovim uzrocima nije upoznata.
U potrazi za uzrocima bolesti i nekim opštim modelom, koji bi objedinio sve već postojeće modele uticaja na čoveka i bolest dr Sinjeljnjikov je počeo da proučava homeopatiju i radi kao lekar homeopata.
-Homeopatija me je zainteresovala kao medicina ličnosti. Za jedan od svojih principa ona proglašava ne potiskivanje bolesti, već uspostavljanje dinamične ravnoteže u organizmu. Homeopatija ima svoj individualan jedinstven prilaz i bolesti i samom bolesniku. Pored toga, svi lekovi se pripremaju od prirodnih sirovina, nemaju štetna neželjena dejstava niti stvaraju naviku.

Sami sebi stvaramo bolove i probleme

U to vreme je počeo da pažljivije prati ponašanje bolesnika i shvata da bolesti ponekad imaju izvesnu funkciju u našem životu. Počeo je da proučava psihologiju i psihoterapiju, savladao je hipnozu i počeo da se bavi istraživanjem ljudske podsvesti.
-Postepeno sam postajao svestan toga da uzroci bolesti nisu skriveni izvan čoveka, već u njemu samom. Svaka osoba sama sebi stvara bolesti. Postoji nešto dublje u čoveku što izaziva nastanak ovog ili onog oboljenja. I nije važno da li se radi o bolesti duše ili tela. U to vreme su se pojavile knjige R. Bendlera i D. Grindera o neurolingvističkom programiranju i eriksonijanskoj hipnozi koje su potvrdile moje slutnje i snabdele me konkretnim instrumentima za uspešnije pregledanje i lečenje bolesnika. Na mene su jak uticaj takođe imale knjige Lujze Hej, S. Grofa, S. Lazareva, V. Žikarenceva, G. Šatalove, K. Kastanede, knjige o zen budizmu, suzmu, jogi, taoizmu. U mojoj svesti počeo je da se formira izvestan model. Nazvao sam ga „novi model ljudske svesti i podsvesno programiranje“. „Novi“ samo zbog toga da bi se razlikovao od modela viđenja sveta žrtve i potrošača, koji danas postoji. Daleko od toga da je nov, pošto je zasnovan na već poznatim i starim zakonima. Zašto programiranje? Verovatno zato što se od samog detinjstva naš mozak, naš podsvesni um, programira na određeno viđenje i delovanje sveta koji ga okružuje. A onda mi živimo po ovim programima, stvarajući sebi bolove i probleme. I želimo da to promenimo, ali ne znamo kako. Počeo sam da proveravam delovanje ovog modela na sebi. Efekat je bio neverovatan! U mom životu su počele da se dešavaju zaprepašćujuće promene. One su se ticale kako mog zdravlja, tako i svih sfera mog ličnog života uopšte. Počeo sam da se osećam odlično: zdrav i izdržljiv kao nikad do tad. Moj doživljaj sveta koji me okružuje postao je kvalitativno drugačiji i život mi je jednostavno postao interesantan. Počeo sam da koristim principe modela u radu sa svojim pacijentima. Rezultati su bili neverovatni. Model je odlično funkcionisao.

Svaki je čovek priča za sebe

Ali u svom radu dr Sinjeljnjikov se susreo s problemom i pitanjem kako da dovede do ljudske svesti svoje iskustvo i svoja znanja.
– Shvatio sam da je svaki čovek priča za sebe i da su pokušaji da mu, s njegovim izgrađenim pogledima na svet, nametnem svoje sopstvene principe, beskorisni, pa i nepotrebni. Zato sam odlučio da napišem seriju knjiga o tajnama podsvesti i da na taj način pokušam da prenesem čitaocima svoja znanja i veštine. Dakle, koristeći prikupljene podatke, izradio sam nov interesantan model lečenja bolesnika. Ni u kom slučaju nemojte da mislite da je to još jedan metod lečenja. To je samo novi prilaz čoveku, njegovom životu i bolesti. Moja metoda je skup instrumenata za uspešno rešavanje različitih problema. Ovaj model može da savlada i da koristi svako- poručuje dr Sinjeljnjikov.

Knjigu “ZAVOLI BOLEST SVOJU” Valeriaj Sinjeljnjikova možete poručiti po ceni od 1100 din + troškovi dostave tel.066060820 ili putem porudžbenice: 

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Kako se zabavljaju ljudi u pedesetim? Dvadeset godina nakon objavljivanja…
error: