fbpx

BG online

ZDRAVLJE

Zašto neki teže skidaju kilograme i zašto dijete ne funkcionišu?

Ishrana zapisana u genima

Knjiga doktora Džajlsa Jea „Ishrana zapisana u genima“ pravi je izbor za one koji vode računa o svom zdravlju, žele da se informišu o najnovijim nutrigenetskim istraživanjima i poboljšaju kvalitet svog života.
U ovoj inspirativnoj knjizi, koja će vas naterati da se zamislite, doktor Džajls Jeo demistifikuje mnoštvo različitih popularnih pristupa ishrani koji su danas dostupni, ispituje da li možemo da budemo metabolički zdravi a da ne budemo mršavi i razmatra da li skorašnja otkrića na polju genetike mogu zaista da posluže u vremenu personalizovanih dijeta, koje su savršeno skrojene prema našim genima.
Ishrana zapisana u genima je sistematska kritika dezinformacija o prehrambenim navikama zasnovanih na lošoj (ili nikakvoj) nauci.
Zbog čega se sve više gojimo? Zašto neki ljudi teže skidaju kilograme od drugih? I zašto dijete ne funkcionišu?
Davanje moralne dimenzije hrani danas je izraženo i društveni mediji su toga puni. Zdrav život je sam po sebi postao moralno postignuće, a višak kilograma fizička manifestacija pohlepe, manjka samokontrole i lenjosti. U vremenu dezinformacija i pseudonauke, svet se sve više goji, a tvorci dijeta se bogate.
Razumevanje biologije unosa hrane postalo je neophodno ako želimo da efikasno rešimo problem gojaznosti i poboljšamo zdravlje u trenutnom prehrambenom okruženju. „Ishrana zapisana u genima“ predstavlja odbranu nauke zasnovane na dokazima.

Knjigu „Ishrana zapisana u genima“ po ceni od 999 din+troškovi dostave možete poručiti tel.066060820 ili putem porudžbenice:   

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Hijerarhija i granice uvode red u porodični sistem, a neki…
  error: