BG online

Lični razvoj

Zašto je važno probuditi se u 5?

Kako započnemo dan, tako će nam i biti…

Još pre dve decenije je legendarni stručnjak za liderstvo Robin Šarma predstavio koncept „Budni u 5“ koji je zasnovan na revolucionarnoj jutarnjoj rutini koja je pomogla njegovim klijentima da povećaju produktivnost, poboljšaju zdravstveno stanje i sačuvanju smirenost u ovom previše komplikovanom svetu. Nakon nekoliko godina rada na rukopisu objavio je knjigu za koju mnogi tvrde da može mnogima promeniti život.
Robin Šarma u ovoj knjizi napominje da je navika ustajanja rano ujutro mnogima pomogla da ostvare izvanredne rezultate i istovremeno budu srećni, ispunjeni i osećaju se korisnije. Kroz zabavnu priču o tome kako dva neznanca u nevolji upoznaju ekscentričnog tajkuna koji im postaje tajni mentor, ova knjiga otkriva kako genijalci i najmudriji ljudi na svetu počinju jutro kako bi postigli izvanredna dostignuća.
Robin Šarma u knjizi „Budni u 5“ otkriva formulu koju možete da upotrebite da biste se probudili inspirisani, fokusirani i preplavljeni željom da izvučete najviše što možete iz tog dana. On nudi i detaljan metod kojim ćete sačuvati najmirnije sate pre izlaska sunca da biste imali vremena da vežbate, resetujete se i radite na ličnom razvoju.

Kako se probuditi lako?

Tu su i vežbe zasnovane na neuro nauci koja dokazano pomaže da ustanete lako dok drugi spavaju, kad ćete dobiti i dragoceno vreme da razmišljate i izrazite svoju kreativnost, ali i da započnete dan mirno umesto da jurite. Tu je i insajderska taktika kojom ćete odbraniti sebe od digitalnog ometanja i drugih vrsta odvlačenja pažnje.
„Ustajanje u pet je majka svih rutina. Pridruživanje klubu ranoranilaca jeste načlin ponašanja koji poboljšava svaki drugi vid ljudskog ponašanja.Ovakav režim je krajnji pokretač vašeg pretvaranja u nepobedivi uzor osvarivanja mogućnosti. Način na koji započinjete svoj dan zaista određuje količinu vaše fokusiranosti, energije,uzbuđenja i izuzetnosti koju unosite u njega. Svako novo svitanje je nova šansa da oslobodite svoju brilijantnost i snagu, kao i da zaigrate u prvoj ligi legendarnih rezultata. Moć koju uimate u sebi se najviše otkriva sa prvim zracima sunca i u svitanje. Prihvatite ovu mogućnost zavladavanja ljudskim majstorstvom i obećavam vam da će sinhronizovani uspesi ispuniti ostatak vaših dana. Kako ikad možete biti svetska klasa ako svakog jutra ne odvojite neko vreme da sebe učinite svetskom klasom?“- poručuje Robin Šarma u svojoj knjizi „Budni u 5 i vaš je čitav svet“

Knjigu „Budni u 5 i vaš je čitav svet“ po ceni od 899 din+troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:   

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Planinsko iskustvo od pet zvezdica Viceroy Hotels & Resorts, poznati…

  You cannot copy content of this page