BG online

Vesti

Žarko Laušević u domaćem filmu posle 16 godina

TREJLER FILMA “SMRDLJIVA BAJKA” (VIDEO)

Prvi put posle 16 godina u domaćem filmu, u glavnoj ulozi “Smrdljive bajke“ naći će se Žarko Laušević. Pored njega u ovoj ljubavnoj priči pojavljuju se Jelena Đokić, Petar Božović, Nebojša Ljubišić, Cvijeta Mesić….
-Inspiraciju za ovu priču sam našao posmatrajući par beskućnika, muškarca i ženu, kako se drže za ruke. Bio je to jedan od najdirljivijih prizora koji sam video. Pratio sam ih jedno vreme. Živeli su u kanalizacionom šahtu. Dva junaka, dva anti-heroja, ponižena, osuđena, odbačena od svih, otkrivaju snagu ljubavi u sebi i sopstvenom iskupljenju. Oni, na neki način, predstavljaju spasioce svega lepog i uzvišenog, svega što nas čini ljudima. To je razlog zašto osećam potrebu za ovim filmom. Za nečim što će nas podići kada postoji toliko briga oko nas i u nama, u momentima kada smo izgubili osećaj davanja nežnosti, brigu o drugima i potrebu za čistom ljubavlju. Ovo je jedna jednostavna ljubavna priča, razumljiva svakom koji je prolazeći pored beskućnika osetio nelagodu pretvarajući se da ih ne primećuje. Moja namera je da pokušam da učinim te “nevidljive ljude”- vidljivim. Da približim emociju koju sam osetio prvi put videvši taj par beskućnika kako se drže za ruke, kao da im nije potrebno ništa više od tog trenutka, tog mesta i njih dvoje. To je nešto što je promenilo moj stav prema svakodnevnom životu, svakodnevnim problemima i odnosu prema drugim ljudima-rekao je reditelj i scenarista filma Miroslav Momčilović.smrdljivaBajka

Premijera filma “Smrdljiva bajka” je zakazana za 25. novembar 2015. godine u Sava Centru, a potom će uslediti i svečane premijere u Novom Sadu, Kragujevcu, Pančevu, Zrenjaninu, Požarevcu, Vršcu, Smederevu, Kruševcu i drugim gradovima.
Od 26. novembra film će naći u bioskopskoj distribuciji, a posredstvom Mobil 3D Cinema prikazivaće se i u bioskopima širom Srbije i regiona.
Distributer filma je Art Vista.

Predstavljamo vam novi, drugi bioskopski trejler za najočekivaniji domaći film ove godine „Smrdljiva Bajka“, reditelja i scenaristeMiroslava Momčilovića.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
FORMULA ZA ODMORNO LICE U snu provedemo jednu trećinu našeg…
You cannot copy content of this page