BG online

Roditeljstvo

Za samopouzdanje deteta je važno i da nauči kako da uči

Samopouzdanje pomaže lјudima da se lakše izbore sa izazovima, naročito onim koji im se čine preteškim. Deci je samopouzdanje itekako potrebno, a kad ga steknu i usavrše mnogo toga, pa i učenje kao jedan od njima najkomplikovanijih zadataka biće im mnogo lakše.

Pored učenja, često ih brine i kako će biti prihvaćeni u društvu, kako da lepo funkcionišu kod kuće sa braćom, sestrama, roditelјima… Autori knjiga „Učim da bolјe učim“ koje su zasebno pisane za mlađe i starije osnovce su profesori koji iza sebe imaju veliko iskustvo u radu s decom. Ove knjige mogu pomoći deci da steknu nov odnos prema školskim obavezama, steknu radne navike i osete radost nakon uspeha i promena koji će doći.

Učim da bolјe učim. (za starije osnovce)-Andre Žiordan
Zahvalјujući ovoj knjizi koja ima 41 praktični odelјak, učenik će moći da otkrije i iskoristi svoje jake strane, prepozna svoje slabosti i greške i nauči kako da ih otkloni. Takođe, saznaće i kako da pobolјša svoje odnose s drugima i da se oseća dobro u svojoj koži i svojoj glavi. Knjiga će pomoći detetu da bolјe uči i da se bolјe organizuje, podstaći će njegovo osamostalјivanje i doprineti tome da ga želјa za učenjem prati tokom čitavog školovanja. Namenjena je statijim osnovcima.
Format: 16 x 20,2 cm
Broj strana: 192 str.
Povez: meki povez, pun kolor

Učim da bolјe učim. (za mlađe osnovce)- Andre Žiordan, Sonja Varnije
Zahvalјujući ovoj knjizi sa 50 praktičnih odelјaka, učenik će moći da shvati zašto nešto mora da nauči i zbog čega će mu to kasnije koristiti, uvidi kako postoje različiti načini učenja i da pomoću kratkih testova otkrije onaj koji mu najviše odgovara, da ovlada nekim korisnim trikovima i nauči da sebi postavlјa izazove koji će ga motivisati. Knjiga će pomoći detetu da bolјe uči i da se bolјe organizuje i podstaći će njegovo osamostalјivanje. Namenjena je mlađim osnovcima
Format: 16 x 20,2 cm
Broj strana: 144 str.
Povez: meki povez, pun kolor

Knjige „Učim da bolјe učim (za starije osnovce)“ (po ceni od 1050 dinara + troškovi dostave) i  „Učim da bolјe učim (za mlađe osnovce)“ (po ceni od 950 dinara + troškovi dostave) možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:
  Antidepresivi-lekovi za redukciju straha, anksioznosti i stimulisanje vitalnih funkcija

  By / 19/05/2022 / 0 Comments

  Emocionalno zanemarivanje u detinjstvu

  By / 24/04/2022 / 0 Comments

  Zgrabi za ruku onog koga voliš, ne gledaj u mobilni, ne čitaj portale, kupuj fenomenalne knjige- to je sreća

  By / 19/05/2022 / 0 Comments

  Porodične neuroze i odnosi roditelja i dece

  By / 27/04/2022 / 0 Comments

  Mnoge duševne bolesti mogu da se izleče, ponekad čak i uspešnije od telesnih

  By / 11/05/2022 / 0 Comments
  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Dok se ne suočimo sa strahovima oni će nas držati…