fbpx

BG online

Roditeljstvo

Za samopouzdanje deteta je važno i da nauči kako da uči

Samopouzdanje pomaže lјudima da se lakše izbore sa izazovima, naročito onim koji im se čine preteškim. Deci je samopouzdanje itekako potrebno, a kad ga steknu i usavrše mnogo toga, pa i učenje kao jedan od njima najkomplikovanijih zadataka biće im mnogo lakše.

Pored učenja, često ih brine i kako će biti prihvaćeni u društvu, kako da lepo funkcionišu kod kuće sa braćom, sestrama, roditelјima… Autori knjiga „Učim da bolјe učim“ koje su zasebno pisane za mlađe i starije osnovce su profesori koji iza sebe imaju veliko iskustvo u radu s decom. Ove knjige mogu pomoći deci da steknu nov odnos prema školskim obavezama, steknu radne navike i osete radost nakon uspeha i promena koji će doći.

Učim da bolјe učim. (za starije osnovce)-Andre Žiordan
Zahvalјujući ovoj knjizi koja ima 41 praktični odelјak, učenik će moći da otkrije i iskoristi svoje jake strane, prepozna svoje slabosti i greške i nauči kako da ih otkloni. Takođe, saznaće i kako da pobolјša svoje odnose s drugima i da se oseća dobro u svojoj koži i svojoj glavi. Knjiga će pomoći detetu da bolјe uči i da se bolјe organizuje, podstaći će njegovo osamostalјivanje i doprineti tome da ga želјa za učenjem prati tokom čitavog školovanja. Namenjena je statijim osnovcima.
Format: 16 x 20,2 cm
Broj strana: 192 str.
Povez: meki povez, pun kolor

Učim da bolјe učim. (za mlađe osnovce)- Andre Žiordan, Sonja Varnije
Zahvalјujući ovoj knjizi sa 50 praktičnih odelјaka, učenik će moći da shvati zašto nešto mora da nauči i zbog čega će mu to kasnije koristiti, uvidi kako postoje različiti načini učenja i da pomoću kratkih testova otkrije onaj koji mu najviše odgovara, da ovlada nekim korisnim trikovima i nauči da sebi postavlјa izazove koji će ga motivisati. Knjiga će pomoći detetu da bolјe uči i da se bolјe organizuje i podstaći će njegovo osamostalјivanje. Namenjena je mlađim osnovcima
Format: 16 x 20,2 cm
Broj strana: 144 str.
Povez: meki povez, pun kolor

Knjige „Učim da bolјe učim (za starije osnovce)“ (po ceni od 920 dinara + troškovi dostave) i  „Učim da bolјe učim (za mlađe osnovce)“ (po ceni od 850 dinara + troškovi dostave) možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:
  Veliko spremanje života

  By / 01/01/2022 / 0 Comments

  Život pored partnera koji se bori sa depresijom

  By / 22/12/2021 / 0 Comments

  Tugovanje je cena koju plaćamo jer imamo hrabrosti da volimo ljude (Irvin Jalom)

  By / 07/01/2022 / 0 Comments

  Odgajati decu bez rivalstva

  By / 21/12/2021 / 0 Comments

  Emocionalni bankovni račun je važan za srećan brak

  By / 23/12/2021 / 0 Comments
  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Dok se ne suočimo sa strahovima oni će nas držati…
  error: