BG online

DOM & HEDONIZAM

Vrnjačka Banja i dalje među tri najposećenije destinacije u Srbiji

Vrnjačka Banja beleži najveći broj „turista povratnika“ ali svake godine svojim posetiocima pruža novi doživljaj, pa je tako poznati Vrnjački park sada još atraktivniji s obzirom na nove sadržaje.
Ljubitelji avanture mogu da ovde probaju streličarstvo ili da na električnom trotinetu obiđu Banju. Novi most „Spomenar“ obogatio je šetačku zonu, tako da sada pešačenjem kroz centar varoši možete da saznate kome je koja vila nekad pripadala, koga je Banja inspirisala da napiše najlepše stihove, ko je Banju birao za najlepše odmore, ko se u njoj lečio, a ko ju je preporučivao prijateljima.

Od hotela sa 5 zvezdica do udobnih apartmana

Turistički sadržaji u Vrnjačkoj Banji odlično su umreženi sa hotelskom ponudom koja je u poslednjih nekoliko godina upotpunjena tako da sada može da odgovori svim zahtevima turista. Hotel sa pet zvezdica ili neki od luksuznih smeštaja u hotelima sa 4 zvezdice učiniće vam boravak u ovom mestu još ugodnijim, dok apartmanski smeštaj odgovara zahtevima desetina hiljada turista, pa ne čudi što je Vrnjačka Banja i dalje među tri najposećenije destinacije u Srbiji- navodi se u saopštenju Turističke organizacije Srbije.

Lekovita voda

U Vrnjačku Banju se i dalje dolazi i zbog lekovite vode. Terapije su danas mnogo sadržajnije, a ponuda rehabilitacionog centra dopunjena je estetskim i relaks paketima.
Ljubitelji avanture trebalo bi da vide i obližnji Goč. Vožnja kvadovima do najudaljenijih kutaka planine, otkrivanje lepota jezera Selište, piknik u prirodi, kao i uživanje u jelima i pićima spremljenih od divljeg voća koje Goč čuva, savršen su način da upotpunite boravak u Vrnjačkoj Banji.

Foto: Oksana Skendžić

Skrivena mesta u Srbiji gde se spava u zemunicama i jedu praseće bajadere

Život i dom u prirodi

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Tačka ili zarez na brak? Emocionalna trauma koja se može…

You cannot copy content of this page