BG online

Vesti

Volite sebe i druge i… praštajte

U sklopu akcije “Obnovimo sebe, podignimo Stupove” snimlјena je Božićna pesma “Zavoli” za koju je snimlјen i spot. Pesmu su otpevali: Nikola Rokvić, Sergej Ćetković, Želјko Vasić, Aleksandra Radović, Vesna Pavlović, Danica Krstić i dečiji hor “Horislavci”, dok je spot snimila produkcija “Šarf” na čelu sa Draganom Đorđevićem-Belјom, reditelј spota je Vesna Pavlović.
U video izdanju pesme pojavlјuju se i voditelјka Irina Radović sa ćerkom Iskrom, Lena Stamenković, violinistkinja Jovana Savić, članovi studija glume “Maska”, deca iz OŠ “Dragan Lukić”, članovi muzičke pevnice “Stupovi”, KUD “Ras”, KUD “Golija”, kao i glumci Ivana Dabić, Milica Jovanović i Milan Zlatković.
Pesma ima jaku i jasnu poruku, baš kao i spot u kojem se prikazuju realni problemi današnjice, kao i rešenje za sve probleme koje se nalazi upravo u nazivu ove pesme “Zavoli”- zavolimo lјude oko sebe, zavolimo sebe, praštajmo!
Nikola Rokvić je priložio pesmu “Zavoli” akciji “Obnovimo sebe, podignimo Stupove”.
-Poželeo bih svim lјudima da vole i dozvole da budu volјeni, da praštaju i da ne sude, da se pokaju i ne ponavlјaju greške. Činimo milostinju. Zavolimo sve oko sebe.- kaže Nikoa Rokvić.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
ŠTA JE RAW FOOD? Ishrana isključivo sirovom hranom je tokom…

You cannot copy content of this page