BG online

ZDRAVLJE

Voće koje leči i vraća u život

Kokosova voda ima sastav krvne plazme

Ako postoji rajska voćka koja može da vas izleči i povrati u život bez obzira šta ste i kad ste svojoj duši i svom telu napravili, to je kokos- tvrdi Maja Volk u svojoj knjizi „Kotlići su u paklu, u raju nema kuvanja“ u kojoj je pisala o tome kao je nakon karcinoma uz sirovu biljnu hranu postigla trajno zdravlje, o antikancerogenom voću i povrću, otkrila recepte za salate, zdrave napitke, sirove supe, namaze, jela i poslastice…
-U Drugom svetskom ratu u bitkama na Pacifiku, Japanci i Amerikanci su umesto infuzije ranjenicima davali kokosovu vodu jer je njen sastav identičan krvnoj plazmi. Devet meseci je potrebno da voda iz korena prođe kroz nebrojene filtere vlakana dok ne stigne u sterilni kokosov orah. (kokosova voda je sterilna).Dakle, ako želite sebi da date transfuziju svakog dana kombinujte 55% kokosove vode i 45% zelenog soka od ječmene trave. To je sastav ljudske krvi:  55% krvna plazma i 45% hemoglobin, u prevodu prerađeni biljni hlorofil- otkrila je Maja Volk u knjizi „Kotlići su u paklu u raju nema kuvanja“.

Otvaranje kokosa bez testere

Kako da otvorimo kokos, pitanje je koje mnogi sebi postavljaju. Maja kaže da to nije toliko komplikovano kako na prvi pogled izgleda.
-Kad može da ga šimpanza otvori bez testere, možete i vi. Blago ga kuckajte sa svih strana tupom stranom velikog noža i gledajte šta radi fizika- dejstvo malih vibracija posle pola sata lupkanja preseći će kokos na dve polovine.

Knjigu „Kako sam osvojila trajno zdravlje“ po ceni od 1650 dinara + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:   

  SHOP

  Erotski deo partnerstva

  By BGonline / 25/11/2023 / 0 Comments

  Kako neurotični i narcistični roditelji kroje život svojoj deci?

  By BGonline / 05/11/2023 / 0 Comments

  Kako se može “izlečiti” brak?

  By BGonline / 04/11/2023 / 0 Comments

  Izlečite i upoznajte svoje strahove

  By BGonline / 25/11/2023 / 0 Comments

  Nije lako živeti sa depresivnom osobom

  By BGonline / 07/11/2023 / 0 Comments

  Potisnute emocije razboljevaju ljude (Maja Volk)

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Život pod teretom teških emocija Bilo je mnogo emocija tog…

  You cannot copy content of this page