fbpx

BG online

Sajam hortikulture
Psihološka prva pomoć

Uplašena sam, usamljena, osećam veliki strah, lupanje srca…

Sin mi radi u bolnici, partner je inostranstvu, trenutno živim sama tj. sa psom. Od kako je krenulo sve ovo sa Korona virusom plačem non stop, imam problem sa nesanicom, pričam sa svojim psom, često osećam jako lupanje srca, osećam veliki strah- pitanje je koje je Brankica S. postavila psihologu Ljiljani Jagodić.

-Preporučujem da sebi organizujete dan. Napravite raspored kojeg ćete se pridržavati. Buđenje, šetanje psa, nabavka namirnica, pripremanje obroka.
Obavezne su i fizičke vežbe, razgovori telefonom sa partnerom, sa prijateljima, porodicom… Informisanje o svemu što se organizuje putem interneta, učestvovanje u svemu tome…pozorište, film, fizičke vežbe. Aktivno radite na tome da skrećete svoje misli sa trenutnih okolnosti. Realno procenite šta je to na šta vi možete da utičete i utičite. Ne plašite se pogrešnih koraka…nema ih. Sve je bolje od toga što sada (ne)radite.
Prevazilazite sat po sat, dan po dan… malim koracima do cilja. Do kraja ovih okolnosti.

Ljiljana Jagodić, psiholog
Foto: Foto studio Disneyland

Ljiljana Jagodić je klinički psiholog, life coach strateških intervencija i hipnoterapeut. Ima višegodišnje iskustvo u radu sa ljudima o problemima koji potiču iz različitih životnih zona: odnosi sa partnerom, komunikacija, porodični odnosi, ostvarivanje punog ličnog potencijala, prevazilaženje loših navika (poremećaji ishrane, pušenje, prokrastinacija), anksiozni poremećaj( razni strahovi, panični napadi)…
www: life-coach.rs
facebook: Ljiljana Jagodic psiholog lifecoach
skype: ljiljana.jagodic1

Kako imati sebe pod kontrolom?

Vaša pitanja za saradnike BGonline-a možete postaviti mejlom: psiholoskapodrska011@gmail.com

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Od kako u novonastalim okolnostima suprug i ja vreme provodimo…
error: