BG online

ZDRAVLJE

U veganskoj kuhinji sa Majom Volk

Superhrana može da vas osnaži, oraspoloži i ozdravi

Sve što vam je potrebno za vegansku kuhinju su vam blender i secko. To je kuhinja bez mnogo posuđa, tiganja, neprijatnih mirisa od prženja, bez tiganja, previše potrošene struje i deterdženta za pranje posuđa jer topla voda što tako pripremite sve ispira.
Maja Volk je duže od 15 godina na ovakvom režimu ishrane koji je postao njen stil života. Ona jede sirovu biljnu hranu, uglavnom bez termičke obrade.
Maja je nakon operacije i potpune promene stila života od pre 15 godina zdrava, izuzetno aktivna i vitalna žena koja svaki svoj dan počinje čašom soka od celera a doručkuje sveže voće.
-Voće treba jesti ujutro do podneva jer se tada u organizmu vrši detoksikacija. Ako unesete tad obilan kuvani ili prženi doručak, telo će morati da odvoji dodatnu energiju
za varenje, pa vam se zato spava i onda morate da uzmete kiselinu tj. kafu kako biste se razbudili. Ako započnete dan voćem imaćete energije na pretek- objašnjava Maja Volk koja će u četvrtak 25. jula od 18h do 20h održati online radionicu “U kuhinji sa Majom Volk”. (rezervacije: majavolkradionica@gmail.com). Više o radionici: www.bgonline.rs/u-kuhinji-sa-majom-volk
U svojim knjigama Maja Volk je detaljno objasnila zbog čega je prirodna ishrana svežim voćem i povrćem i koštunjavim voćem uz hladno ceđena ulja izuzetno blagotvorna za organizam.
-Biljna hrana je superhrana za organizam. Ona istovremeno ima jaka hranljiva i terapeutska dejstva. Najmoćnije biljke na planeti su one za koje čovek zna hiljadama godina, ali su nekako nestale iz ljudske ishrane potisnute industrijskom nezdravom hranom. Ova hrana može da vas osnaži, oraspoloži, ozdravi, spontano i prirodno svojim korakom- piše Maja u knjizi „Kotlići su u paklu, u raju nema kuvanja“.
-Važno je znati da ishrana živom hranom nije još jedna od mogućih dijeta, već je opredeljenje za zdravlje i život, sloboda i ljubav, nasuprot samodestrukciji-zaključuje Maja Volk.

 

 

Jedan od recepata Maje Volk :

Naćo sos po receptu Maje Volk

Foto: Dario Konstantinović

Knjigu „Kako sam osvojila trajno zdravlje“ po ceni od 1650 dinara + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:   

  SHOP

  Putovanje do zgužvanih i potisnutih emocija

  By BGonline / 29/06/2024 / 0 Comments

  Spasavanje od manipulatora u svakodnevnom životu

  By BGonline / 01/07/2024 / 0 Comments

  Lov na narcise i greške na tom putu

  By BGonline / 24/06/2024 / 0 Comments

  Zen bašta

  By BGonline / 15/06/2024 / 0 Comments

  Emocionalno nezreli odrasli ljudi (psih. Danijela Ostojić)

  By BGonline / 11/07/2024 / 0 Comments
  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Prvi intervju sa čuvenim psihijatrom Vladetom Jerotićem novinar i televizijski…

  You cannot copy content of this page