BG online

Intervjui

Najteže su borbe koje vodimo sa sobom

LJUBAV ĆEŠ NAĆI KAD PRESTANEŠ DA JE TRAŽIŠ (Toni Cetinski)

Kad god peva pesmu „Vera nevera“ kaže da mu zastane knedla u grlu i dodaje da je to retka pesma koja ga je toliko dotakla, a u novom hitu „Od trnja do zvezda“ Toni Cetinski kaže da se ljubav dešava onda kad prestaneš da je tražiš.
-Pad je neminovan svima u životu, poslu, ljubavi, ali je veoma važno biti i spreman za to. Ja bih lakše podneo pad nego rutinu. Ona je nešto što najviše frustrira- priča Toni za BGonline. -Srećan sam što radim posao koji volim, a na putovanja koja me prate sam navikao. Kad god imam priliku pobegnem u Istru ili odem na kraći put, a što sam stariji sve više želim da se preselim u moj Rovinj ili u neko drugo mesto pored mora. Prija mi kad se odmaknem od velikog grada i gužve. Tamo je sve mirnije i intimnije. Čaroban je život na primorju. More je neverovatno, a moj san je da tamo provedem život, da zaljubljen šetam Opatijom sa osobom koja je izdržala sve što sam prolazio pored mene i udišem taj divan i lekovit vazduh.

Muške suze

Toni kaže da je van scene običan i skroman čovek i dodaje da njegova supruga Dubravka još uvek ne može da se navikne na to da je popularni pevač koji puni velike hale, a publika mu često ne da ode sa scene….
-Trudim se da pomognem u kući koliko mogu. Umem da skuvam brancine na pari, začinim ih domaćim maslinovim uljem i uz njih serviram času vina. Znam da pripremim primorsku i mediteransku hranu i ne petljam se tamo gde nisam dobar. Samo posmatram i tu sam da pomognem ako me pozove u pomoć i kao podršku :).
Njegova karijera godinama ide uzlaznom putanjom. Dok je na poslovnom planu nizao uspehe i hitove, bilo je i teških trenutaka u privatnom životu Tonija Cetinskog o kojima danas otvoreno govori.
-Mnogo volim ljude. Muzika može mnogo toga da postigne i pomeri, a ja jako verujem u to. Ona leči. Plačem i ja ponekad, kao i svi. Nisu muške suze teže od ženskih. Svaka suza je teška, a ljudima njihov problem veliki. Najteže su one borbe koje vodimo sa sobom. Mene najviše ispunjava kad nekom mogu da pomognem. Najbolji savet koji sam dobio kaže: „ne dajte da vam guja uđe u grudi, nemojte raditi protiv sebe, budite dobri prema sebi i biće drugi dobri prema vama“.

Branka Gajić

Foto: Dario Konstatinović

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
SREĆNO DETINJSTVO KAO IMPERATIV „Dete smatra da mu je roditelj…

You cannot copy content of this page