fbpx

BG online

Estetika

Tajne keto ishrane

Više masti-manje kilograma

Smršajte za 21 dan većim unosom masti i smanjenim unosom ugljenih hidrata- poručuju autori knjige “Keto ishrana” Džimi Mur & Erik Vestman. Ovaj koncept ishrane je veoma popularan širom sveta jer daje odlične rezultate kod gubitka težine i opšteg poboljšanja zdravlja.

Gubitak težine=bolje zdravlje

Proces ketoze u telu koji kombinuje smanjenje unosa ugljenih hidrata, izbalansirani unos proteina i veći unos masti iz zdrave hrane podiže nauku o ishrani do vrhunca koji bukvalno svako može da prihvati i primeni. Ovaj jednostavan vodič za konzumiranje ukusne i hranljive hrane sa visokim udelom masti korak po korak vam pomaže da proizvedete više ketona i pratite vaš napredak, a predstavlja priče ljudi koji su uspeli sa ovom ishranom da izgube višak kilograma i poprave svoje zdravlje. Ova knjiga je jedan od najboljih priručnika o keto ishrani i pruža neke od najsavremenijih informacija o ishrani u današnjem svetu koji se brzo menja.

Putovanje u ketozu

Sa listama za kupovinu hrane, više od 25 keto recepta i 21-dnevni plan obroka za pokretanje vašeg putovanja u ketozu, ovo je vaš definitivni vodič za dobrobiti keto ishrane. Knjiga uključuje intervjue sa 20 svetskih autoriteta raznih oblasti koji predstavljaju svoja iskustva i ekspertize kroz ovaj pristup. Tu je i naučni eksperiment autora sa ketozom, u kome je koristio prefinjenu tehnologiju testa krvi da prati produkciju ketona i šećera u krvi radi postizanja izuzetnih rezultata na težinu i zdravlje.

Knjigu “Keto ishrana” po ceni od 1100 dinara možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice: 

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Nekoliko dana nakon premijere u Moskvi, u domaće bioskope 27.12.…
error: