fbpx

BG online

Hrana & Recepti

Sušenje začinskog bilja- napravite sami svoje začine

Sušenje je jedan od odličnih načina za čuvanje hrane, a sušenjem začinskog bilja biće sačuvana njegova lekovitost i aroma.
 

Kako se pravilno suši lekovito bilje?

Uzmite vezicu začinskog bilja i gornju stranu stavite u papirnu vrećicu. Lagano je zavežite i okačite na toplo i suvo mesto. Kada je začinsko bilje hrskavo i suvo izmrvite lišće i ostavite ga u vrećici.
Ovo je jedan od saveta autora knjige „Samoodrživo domaćinstvo“ A&G Bridgewater gde su detaljno opisali i kako se pravilno suše beli luk, pečurke, jabuke, šargarepa, banana, ali i kako se dimi hrana, proizvodi pivo i jabukovača, uzgaja organska hrana, pravi samoodrživa kuća u selu i gradu, uzgajaju domaće životinje, dobija energija iz sopstvenih izvora…

 

Knjigu „Samoodrživo domaćinstvo“ po ceni od 1100 dinara + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:



    Veliko spremanje života

    By / 01/01/2022 / 0 Comments

    Život pored partnera koji se bori sa depresijom

    By / 22/12/2021 / 0 Comments

    Tugovanje je cena koju plaćamo jer imamo hrabrosti da volimo ljude (Irvin Jalom)

    By / 07/01/2022 / 0 Comments

    Odgajati decu bez rivalstva

    By / 21/12/2021 / 0 Comments

    Emocionalni bankovni račun je važan za srećan brak

    By / 23/12/2021 / 0 Comments
    © by BGonline. All rights reserved

    Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

    Ostavite komentar

    Komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    To Top
    PROČITAJTE I OVO:
    "Od svih ideja koje sam koristio da tešim pacijente koji…
    error: