BG online

Vesti

Strahovi su najveći neprijatelji života (Mirjana Bobić Mojsilović)

SNAGA JE ŽENSKOG RODA

Izdavačka kuća „Laguna“ objavila je novi roman Mirjane Bobić Mojsilović „Tvoj anđeo čuvar“ za koji autorka kaže da je obavezno štivo, kako za žene, tako i za muškarce 21. veka.
-Svi moji junaci su u potrazi za rečenicom ili knjigom koja će im spasti i promeniti život, a život se najbolje menja uz knjigu, bilo da je pišemo ili čitamo- kaže Mirjana Bobić Mojsilović- „Tvoj anđeo čuvar“ govori i o spasavanju života, ljubomori, buci, besu, strahu kao najjačem osećanju koje ubija život. Zoran Milivojević je za ovaj roman rekao da svaka žena treba da ga pročita, a ja dodajem i da svaki muškarac to treba to da učini. Snaga je ženskog roda, a o toj fascinantnoj snazi žene sam takođe pisala jer je ov o psihičkom zlo priča o zlostavljanju koje je češće pogubnije od fizičkog , ali i o pobedi nad strahom.

Foto: Vukica Mikača

Knjige Mirjane Bobić Mojsilović „Gospodin Pogrešni“, „Muška azbuka“, „Traži me“, „Azbuka mog života“, „Tvoj anđeo čuvar“ i „Dnevnik srpske domaćice“ po ceni od 899 dinara + ptt troškovi (cena za jednu knjigu) možete poručiti telefonom 066 060 820 ili putem porudžbenice:

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
    Svaka treća žena u Srbiji tokom svog životnog veka…

  You cannot copy content of this page