fbpx

BG online

Vesti

Saveti Olivera Dragojevića koje ću zauvek pamtiti (Toni Cetinski)

Svaki put sa posebnim emocijama Beograd dočekuje Tonija Cetinskog, a publika ovde ima neke “svoje pesme“ za koje Toni kaže da ih Beograd najviše voli, pa će se na Tašmajdanu 22.juna horski pevati hitovi “Neka te odvede”, “Od milion žena”, “Nemam sreće sa tobom”, “Nebo iznad nas”…
-Da bi neko napravio zapaženu karijeru nisu samo pesme važne, već i konekcija koju imate s publikom na nastupima. To vas pre svega održava na sceni. Ja to imam s mojim fanovima, a pesme koje pevam pre svega moram i sam da osećam i uvek sam iskren u tome. To je formula uspeha i trajanja u muzici- kaže Toni Cetinski za BGonline pred beogradski koncert.
Veoma uvažava savete starijih i iskusnijih kolega, a Oliver Dragojević je jedan od njegovih najvažnijih učitelja čijih se reči i danas često seti.
-Oliver nije puno pričao, ali bih se trgnuo svaki put kad bi mi nešto rekao. Sve je bilo sa smislom i ne bez veze. Umeo je da mi kaže “počni pivat, nemoj pizdit” u vreme kad sam filozofirao u muzici sa r&b zvukom. Znao je dobro moje mogućnosti i pružao mi podršku da pokažem koliko mogu. Velika mi je čast što sam nedavno dobio nagradu koja nosi njegovo ime, a Olivera nosim u srcu kao velikog čoveka i muzičara- kaže Toni.

B.Gajić
Foto: Radio S

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Ljubav i život su najveći poklon Najtežu bitku ćete dobiti…
error: