BG online

Vesti

Romantična komedija „Previše lično“ (trejler)

Romantična komedija “PREVIŠE LIČNO” stiže u bioskope 4. februara uz glumačku ekipu: Branislav Trifunović, Janko Popović Volarić, Predrag Miki Manojlović, Eliška Balzerova (Eliška Balzerová), Tatijana Dikova (Tatiana Dyková), Petra Hžrebičkova (Petra Hřebíčková), Luboš Kostelni (Ľuboš Kostelný), Marijan Mitaš (Marián Mitaš).
„PREVIŠE LIČNO“ je film o ljubavi u kojem se svi mogu prepoznati uz tri tople priče koje su ispričane na duhovit i iskren način. Simpatičan, emotivan i životan, film PREVIŠE LIČNO snimljen je prema istoimenoj knjizi, bestseleru književice Evite Tvardzik Urbaníkove, dok režiju potpisuje Marta Ferencova.

Film govori o tri žene koje se poznaju ili upoznaju. Ujedinjuju ih prijateljstvo, muškarac i mala petogodišnja devojčica.
Simona (Tatiana Dyková) obnavlja svoj život nakon što se razvede i njen sin odluči da živi s ocem. Natalija (Petra Hřebíčková) ljubav nalazi u udovcu s ćerkicom i predanom bakom, dok Eva (Eliška Balzerová), iako penzionerka, saznaje da njena ljubav uključuje i onu partnersku, a ne samo ljubav prema unuci.
Ovo je i film o ljubavi prema muškarcima, prema deci, prema sebi, o odgovornosti za one koje volimo i za one koji su ih voleli pre nas.

Pogledajte trejler filma:

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Seksualna želja je složen fenomen na koji utiču različiti faktori,…

You cannot copy content of this page