fbpx

BG online

Lični razvoj

Revolucionarni pristup seksualnosti žene

Tantrički orgazam za žene

Na žalost, predrasude zapadne civilizacije slabe prirodni kapacitet žene i onemogućavaju je da otkrije svoj seksualni potencijal i doživi duboka orgazmička stanja. Knjiga “Tantrički orgazam za žene” nudi ženama nov pogled na blaženstvo njenog tela, koristeći znanja i pristupe Istoka, koji tradicionalno neguje senzualnost.

Energija i orgazmička stanja

Istražujući Tantru iz ženske perspektive, Dajana Ričardson otkriva odlučujuću ulogu koju receptivna ženska energija ima u dostizanju orgazmičkih stanja. Njeno dvadesetogodišnje istraživanje Tantre i lično iskustvo pomažu joj da čitaocima objasni kako pojedini delovi ženskog tela mogu aktivirati dublja ekstatična stanja. Čitaoci će naučiti kako da podstaknu orgazmičku energiju, zašto stimulaciji grudi treba pokloniti više pažnje nego vaginalnoj, razliku između nežne penetracije i duge, snažne penetracije, uključujući kako da izbegnu preuranjenu ejakulaciju muškarca i kako žena može da pojača erekciju svog partnera.
“Tantrički orgazam za žene” pokazuje kako žena može da pojača intenzitet svog seksualnog iskustva kad razume šta se dešava u njenom telu i kad isključi konvencionalne ideje o tome šta bi trebalo da bude zadovoljavajuće za nju.
Ova knjiga donosi revolucionarni pristup ženskoj seksualnosti koji se fokusira na opuštanju kao ključu za postizanje dubokih orgazmičkih stanja.
• Istražuje kako primajuća ženska energija utiče na muško-žensku razmenu energije.
• Preispituje ulogu klitorisa, grudi i vagine u postizanju orgazma.
• Predstavlja drevnu tantričku meditaciju za povećanje osetljivosti i svesnosti.

Knjigu Dajane Ričardson TANTRIČKI ORGAZAM ZA ŽENE – revolucija u pristupu ženskoj seksualnosti možete poručiti po ceni od 950 din. + troškovi dostave telefonom 066060820 ili putem porudžbenice: 

 

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Trenutak kad sam srela čoveka svog života... Na dan 30.maja…
error: