fbpx

BG online

Lični razvoj

Put ka buđenju i unutrašnjem miru

Trčite ka svojim strahovima jer najveći životni dometi leže iza njih

“Spoznajte svoju sudbinu-sedam koraka do buđenja” knjiga je čuvenog motivacionog govornika Robina Šarme, koja je pomogla milionima ljudi širom sveta da izvuku najbolje od života. Šarma u ovom bestseleru nudi čitaocima jasan put ka buđenju i unutrašnjem miru.
-Budi blag prema sebi. Svi mi uzrastamo na svojim greškama. Dobro rasuđivanje proizilazi iz iskustva, iskustvo iz počinjenih grešaka, a greške iz lošeg rasuđivanja…Radije bih eksperimentisao sa životom i napravio nekoliko grešaka, nego se odrekao uzrastanja odbijajući da iskoračim iz zone bezbednosti- piše Robin Šarma u knjizi “Spoznajte svoju sudbinu-sedam koraka do buđenja”.
Napravio si greške, oprosti sebi i produzi dalje, prošlost je grob, a život u grobu je besmislen, reči su Robina Šarme.
– Ne možeš ići napred dok ti je pogled zalepljen za retrovizor. Ključ je u učenju iz grešaka i građenju temelja mudrosti. Ključ je u trčanju ka najvećim strahovima umesto od njih, jer najveći životni dometi leže iza najvećih strahova. Ako ne budeš trčao u susret strahovima, nikad nećeš spoznati slobodu. Ona živi s one strane strahova.
Šarma je podsetio na to da su svi avanturisti pre Kolumba jedrili blizu obale ne ispustajući je iz vida i da je Kolumbo bio drugačiji.
-Rizikovao je i zaplovio pravo na more. Pošto je napustio poznate načine i smogao hrabrost da zaplovi u nepoznato, postao je jedan od naših najvećih heroja.
Poruka Robina Šarme je jasna:
-Nemoj živeti svoj život kao stidljiva duša. Uđi u arenu, zaboravi na kritičare i zaigraj na veliko s poklonjenim danima. Život je kratak i godine strahovito brzo prolaze kao zrnca peska kroz prste na vrelom danu na plaži. U životu postoji samo jedan neuspeh, a to je ne probati. Najveći životni neuspeh je nevoljnost da se zaigra najveća igra i da se krene ka mestima koja nas plaše.

Knjigu Robina Šarme “Spoznajte svoju sudbinu-sedam koraka do buđenja” po ceni od 799 din+ptt troškovi možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:  Kaluđer koji je prodao svoj ferari – Robin Šarma

  Srećna porodica kaluđera koji je prodao svoj ferari – Robin S. Šarma

  Budni u 5 (i vaš je čitav svet) – Robin Šarma

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Click to comment

  Leave a Reply

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Istina je da mi je sa mnom u društvu najlepše.…