BG online

Lični razvoj

Promenite odnos prema svojoj prošlosti

Sadašnjost kreirate onim u šta verujete, prošlost onim čega se sećate, a budućnost onim što zamišljate…

Živite li u sadašnjem trenutku ili su vam misli negde u prošlosti, a možda ste ipak konstantno zagledani u budućnost? Ono na šta treneri ličnog razvoja stalno podsećaju je da je veoma važno živeti u sadašnjem trenutku. Ovde i sada.
Sadašnji trenutak je vaša tačka moći- kaže i Gordana Biernat autor knige „Istina je u vama“, mislilac, govornik i čuvar mudrosti koju je Opra Vinfri uvrstila među 100 supersoul učitelja. Gordana u svojoj knjizi „Istina je u vama“ piše o brojnim životnim istinama i tome kako znanje o spoznaji sebe menja sve.
-Vaše misli određuju vaša buduća iskustva, a da biste promenili svoju budućnost potrebno je da promenite svoje trenutno raspoloženje, misli i emocije. Svet koji se nalazi izvan vas predstavlja ogledalo vašeg uma. Koristite ga da biste promenili svoju buduću sliku- piše u knjizi „Istina je u vama“ Gordana Biernat.
Ona kaže da istina ima sposobnost da promeni našu unutrašnju emocionalnu frekvenciju i da kao rezultat toga izmeni našu spoljašnju realnost.
-Za to nije potrebno da uložimo bilo kakav napor. Sve što treba je da pustimo u svoju realnost misao, uverenje ili postupak.

 Sami određujemo svoja osećanja

Ova knjiga će vam pomoći da se povežete sa samom suštinom vašeg bića, sa vašom najdubljom istinom, tvrdi Gordana.
-Prošlost u našem umu postoji kao sećanje, ali je mi svojim osećanjima menjamo i ponovo uobličujemo kad je osetimo u sadašnjem trenutku. Ako pogledate sebe u vašem sećanju iz malo drugačijeg ugla možete da vidite nove delove sebe i na taj način promenite ton celog tog iskustva. Zadržavanje na preprekama u vašoj prošlosti vam neće doneti budućnost kakvu želite. Sadašnjost kreirate onim u šta verujete, prošlost onim čega se sećate, a budućnost onim što zamišljate. Zadržavanje na preprekama u vašoj prošlosti neće vam doneti budućnost kakvu želite, ali pogled na prošlost i promena načina na koji je tumačite u sadašnjem trenutku hoće. Vi birate svoje istine, ponovo kreirate svoja osećanja i igrate se sa svojom maštom- zaključuje Gordana Biernat.

Knjigu „Istina je u vama“ po ceni od 880 din. + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Opraštanje je moćna alatka na putu ličnog razvoja Opraštanje je…
error: