BG online

Psihološka prva pomoć

Promenite svoj anksiozni mozak

Protiv anksioznosti, panike i zabrinutosti uz pomoć neuronauke

Šta se zbiva u mozgu kad osećate anksioznost, paniku, brigu? Čini se da su amigdala i korteks – važni delovi mozga zloglasni izvori anksioznosti. Jedan je zadužen za reakciju borbe ili bega, a drugi je središte briga, opsesija i ponavljanja. Ovo su neke od teza autorki knjige “Promenite svoj anksiozni mozak” Dr. sc. Ketrin M. Pitman | Elizabet M. Karl u kojoj između ostalog daju odgovor na pitanje kako preuzeti kontrolu nad tim važnim moždanim funkcijama i zaustaviti anksioznost u korenu.

Neka mozak radi za vas

Na osnovu neuronauke i istraživanja ova knjiga nudi jedinstveno, na dokazima zasnovano rešenje za pobedu nad anksioznošću. U ovoj knjizi otkrićete kako anksioznost nastaje u mozgu, a tu su i saveti i vežbe koje će vam pomoći da preuzmete kontrolu nad svojim anksioznim mislima i reakcijama.
Mozak je moćan alat – nije li vreme da počne da radi za vas, a ne protiv vas?
Uvodeći male, pozitivne promene u život možete da smanjite anksioznost i počnete da živite hrabro i snažno.
“Od strahova do fobija i panike, ovaj vodič otkriva sve misterije zabrinutosti, a zatim donosi strategije koje će vas odvesti na put otpornijeg života.”– Dr. sc. Rid Vilson, autor knjige Don’t panic
Dr. sc. Ketrin M. Pitman je profesorka i klinička psihološkinja u privatnoj ordinaciji u Saut Bendu, Indijana. Specijalizovala se za lečenje povreda mozga i anksioznih poremećaja. Članica je Ame-ričkog udruženja za anksioznost i depresiju (ADAA).
Elizabet M. Karl, master bibliotekarstva i informacijskih nauka. Osim što je sprovela istraživanja za ovu knjigu, ima i lično iskustvo sa anksioznim poremećajima iz prve ruke daje informacije o svemu što može da pomogne osobama sa anksioznim poremećajima.

Knjigu “Promenite svoj anksiozni mozak” po ceni od 2199 dinara + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:   

   

  SHOP

  Vodič za upotrebu soka od celera

  By BGonline / 07/06/2024 / 0 Comments

  U kuhinji sa Majom Volk

  By BGonline / 05/06/2024 / 0 Comments

  Promenite svoj anksiozni mozak

  By BGonline / 27/05/2024 / 0 Comments

  Putovanje do zgužvanih i potisnutih emocija

  By BGonline / 06/06/2024 / 0 Comments

  Medicina nema odgovore na sva pitanja

  By BGonline / 31/05/2024 / 0 Comments

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Pet godina projekta „Na kafi sa psihologom“ Hemofarm fondacija je…

  You cannot copy content of this page