BG online

Lični razvoj

Otići li ostati u vezi sa narcisoidnom osobom?

Da li vašem partneru nedostaje empatija?
Da li misli da je bolji od ostalih i da za njega ne važe pravila?
Da li je sklon manipulaciji?
Da li ima nekontrolisane izlive besa?
Ramani Durvasula je klinički psiholog i profesorka psihologije u Kaliforniji i autorka svetskog bestselera „Ostati ili otići“ koji će vam pomoći da prepoznate narcise i donesete pravu odluku.

Zaglavljeni u lošim vezama

Narcisoidnost  se poput epidemije brzo širi dok živimo u svetu romansi i fantazija o spasenju gde mnogi veruju da ljubav sve pobeđuje i da time što trpimo neprihvatljivo ponašanje zapravo „popravljamo“ svoju vezu. Uprkos onome o čemu nas uče bajke, to nije baš tako. Ponekad biramo pogrešne ljude i zaglavljujemo se u vezama iz kojih ne možemo da se iščupamo.
Ramani Durvasula, vodeći stručnjak u oblasti poremećaja ličnosti u knjizi „Ostati ili otići?“ analizira istinite priče koje će vas pripremiti za borbu sa patološkim narcisima.

Otići ili ostati?

Autorka detaljno opisuje osnovne pokazatelje narcisoidnog poremećaja i daje uputstva kako da prebrodite teške situacije i razumete ponašanje svog partnera. Bilo da odlučite da ostanete ili da odete, ova knjiga će vam pomoći da se lakše vratite na pravi put, oporavite i živite autentičnim i osnaženim životom.
Problem narcističkog poremećaja i narcizma uopšte vrlo je aktuelan, o čemu svedoči i to da je reč narcizam 2018. godine proglašena za reč godine.

Knjigu „Ostati ili otići?“ po ceni od 999 din.+ troškovi dostave možete poručiti tel.066060820 ili putem porudžbenice    

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  On je buntovnik i večiti dečak, autentičan i uvek svoj.…

  You cannot copy content of this page