BG online

Lični razvoj

Kako živeti svoje najsmelije snove?

OBOGATITE SE RADEĆI 4 SATA NEDELJNO

“Toliko je mnogo stvari o kojima mudar čovek ne želi da zna ništa…”

Da li ste znali da možete putovati po celom svetu jeftino, čak i besplatno, a da pri tom iako se zadržite na putovanju dugo, ne morate da napuštate svoj posao? O ovakvom životnom stilu i mnogim drugim savetima za kvalitetan život bez radnog vremena od 9 do 5 pisao je Timoti Feris u knjizi “Obogatite se radeći 4 sata nedeljno”.
O tome kako možete da živite dinamičnim, zanimljivim i luksuznim životnim stilom, ali i kako neznanje može da vas učini srećnim i koliko istine ima u izreci da postoji toliko mnogo stvari o kojima mudar čovek ne želi da zna ništa, otvoreno piše Timoti Feris i otkriva šta najčešće ljude zadržava u brodu koji tone.
Po njegovom mišljenju za to je pre svega zaslužno uverenja da je “otkaz trajan”, da nakon otkaza neće moći da plaća račune, da zdravstveno osiguranje i penzioni fond ne postoje ako napusti posao i da će taj korak upropastiti njegovu radnu biografiju.

Šta nakon otkaza?

Britanski autor knjige “Autsajder” rekao je da je “prosečan čovek konformista, da prihvata bedu i nevolje stoički poput krave koja stoji na kiši”, dok Timoti Feris poručuje iz knjige “Obogatite se radeći 4 sata nedeljno”:
-Nećete umreti od gladi ako date otkaz. Parkirajte kola u garažu, otkažite osiguranje na nekoliko meseci, idite autobusom, kuvajte umesto da izlazite u restorane, prodajte sve one gluposti koje ste platili ko zna koliko a više ih ne koristite, preispitajte svoje troškove…

Putovanje ka svom cilju…

“Ne greše samo oni koji spavaju”- rekao je Ingvar Kamprad, osnivač kompanije Ikea, a njega je u ovoj knjizi citirao Timoti Feris. Upozorenje koje prati ovu nesvakidašnju knjigu kaže: “Nikako je ne čitajte ukoliko želite da i dalje radite od jutra do mraka, imate malu ili nikakvu platu i ostanete na sigurnom. Ovaj priručnik vam otkriva kako da živite svoje najsmelije snove i bilo koji cilj koji vam je na umu, kako da radite od kuće gde god da se nalazite, razvijete sopstveni biznis i otkrijete blagodeti interneta, prodajete svoje i tuđe proizvode…”

Knjigu “Obogatite se radeći 4 sata nedeljno” po ceni od  1320 din.+ ptt troškovi slanja možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:
Isporuka na teritoriji Srbije  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Hotel "Splendid" dobitnik priznanja Guest star Luksuzni hotel "Splendid" koji…

  You cannot copy content of this page