BG online

Lični razvoj

Vladati svojim emocijama, telom, vezama, finansijama i životom

Ne dozvolite da moć koju imate uspavano leži u vama, poručuje Entoni Robins, životni trener, autor, filantrop, autor  knjiga samopomoći i motivacioni govornik na početku svoje knjige “Probudite diva u sebi” gde na 600 stranica piše o tome kako osloboditi svoju moć, preuzeti kontrolu i oblikovati svoj život.

Kako izgleda vaša lista vrednosti?

Ovaj popularni motivator u knjizi “Probudite diva u sebi” napominje da je važan preduslov za uspeh i život po svojoj meri napraviti svoju listu vrednosti i odgovoriti na pitanje šta vam je najvažnije u životu. Otkrio je Robins kako je izgledala njegova nekadašnja lista vrednosti: strast, ljubav, sloboda, davanje doprinosa, posedovati sposobnosti, razvoj, ostvarenost, sreća, zabava, zdravlje, kreativnost. Svoju listu je detaljno analizirao i shvatio zašto je činio neke stvari.
-“Analizom svojih prioriteta otkrio sam koji su prioriteti uslovljavali moj život. Bio sam veoma eksplozivan u pristupu. To sam video kroz svoju strast. Moja ljubav prema porodici, prijateljima i želja da je podelim na seminarima bile su jasne. Moja želja je bila da oslobodim ljude i shvatio sam da ukoliko bih oslobodio pojedince oko sebe i uložio svoj doprinos, osećao bih se kao da sam sposoban da uradim gotovo sve. Poznavanje svoje liste vrednosti pomoglo mi je da ostanem pribran i živim dosledno s onim što mi je najvažnije”- napisao je Entoni Robins i postavio svoju novu listu vrednosti koja ga je dovela do željenog cilja.
Promenite svoje vrednosti i promenićete svoj život- poručuje Entoni Robins uz napomenu da mi nismo isto što i naše vrednosti, već smo mnogo više od toga.

Život u vašim rukama

Probudite se i preuzmite kontrolu nad svojim životom!- poruka je Entonija Robinsa, autor knjiga „Unutrašnja snaga“, „Neograničena moć“ i „Novac: ovladajte igrom“, koji u knjizi “Probudite diva u sebi” predstavlja svoje najefikasnije strategije i tehnike za ovladavanje vlastitim emocijama, telom, vezama, finansijama i životom. Ovaj priznati stručnjak u oblasti psihologije promene, nudi postupan program kojim podučava osnovnim lekcijama o ovladavanju sobom, koje će vam omogućiti da otkrijete svoju istinsku svrhu, da ovladate vlastitim životom i da upravljate silama koje oblikuju vašu sudbinu.
“Mi istinski možemo da odredimo ko ćemo postati, a za to su važna dva koraka: saznajte koje su vaše trenutne vrednosti i rangirajte ih po značaju i postavite sebi pitanje koje vrednosti treba da uvrstite kako biste ostvarili sudbinu koju priželjkujete i zaslužujete.”

Knjigu „Probudite diva u sebi“ po ceni od 1650 din.+ troškovi dostave možete poručiti tel.066060820 ili putem porudžbenice:   

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Iz veze sa narcisoidnom osobom uvek izlazite povređeni Živimo u…

  You cannot copy content of this page