fbpx

BG online

Vesti

Mirjana Bobić Mojsilović i Zoran Milivojević u priči o tome da li smo normalni

Panel na Sajmu medija o kojem se priča

Ove godine će po četvrti put tokom Međunarodnog sajma knjiga biti održan i Sajam medija (od 24.10 do 28.10.) gde će učestvovati i BGonline. U tom periodu biće organizovani različiti paneli koji će se baviti aktuelnim temama.
Panel o kojem se priča i koji se s velikom pažnjom očekuje organizovaće online časopis BGonline 24.oktobra od 17h u Hali 3 sa temom „DA LI SMO NORMALNI?“ o čemu će govoriti pisac i novinarka Mirjana Bobić Mojsilović i psihoterapeut Zoran Milivojević. Oni će komentarisati aktuelne medijske sadržaje, stil života savremenog čoveka i njegove izbore, dok će tokom panela posetioci imati priliku da saznaju „da li su normalni“, kako mogu da sačuvaju sebe od loših vesti i osmisle život koji će voditi po svojoj meri i daleko od uticaja drugih ljudi.
Pozivamo čitaoce da isprate ovaj interesantan panel, daju podršku ovakvim kulturnim dešavanjima, da biraju medijske sadržaje i koga će da slušaju, kao i da tokom Sajma medija posete štand BGonline-a gde će imati priliku da upoznaju omiljene autore čije tekstove i intervjue s radošću čitaju na stranicama našeg časopisa.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Balkanski bestseler „Pazi kojeg vuka hraniš“ dr Kenana Crnkića, knjiga…