fbpx

BG online

ZDRAVLJE

Mentalne vežbe menjaju tok bolesti

Prigrlite nove emocije, mozak i telo će prestati da budu arhiv vaše prošlosti

Dr Džo Dispenca smatra da smo placebo mi sami – naše misli, stavovi, uverenja i percepcija koje oblikuju našu stvarnost, pa tako i zdravlje. On u knjizi “Placebo ste vi” piše o potvrđenim slučajevima, ljudima koji su oboleli, pa čak i umrli jer su poverovali, kako se pokazalo, u pogrešno postavljenu fatalnu dijagnozu.
Ali, ako je moguće da naše misli budu toliko moćne? Zbog čega ih neko ne koristiti za ozdravljenje i kvalitetniji život? Dr Dispenca navodi brojne primere polaznika svojih radionica koji su se snagom uma izlečili od raka, bolesti srca, artritisa, depresije, Parkinsonove bolesti, bolesti štitne žlezde, multiple skleroze i drugih bolesti.

Prvi korak ka ozdravljenju umom

Na temelju najnovijih istraživanja na području kvantne fizike, neurologije, psihologije, biologije i hipnoze dr Dispenca je oblikovao model transformacije koji nas poučava kako da postignemo placebo efekat, u šta su se uverili njegovi pacijenti, a čudesna poboljšanja njihovih stanja su i naučno potvrđena.
Knjiga “Placebo ste vi” sadrži između ostalog i uputstva za vođenu meditaciju i doprinosi promeni duboko ukorenjenih verovanja i opažanja, što je prvi korak ka ozdravljenju umom koje nije samo moguće, već i vrlo učestalo.

Model transformacije

Dr. Joe Dispenca smatra da misli, stavovi, uverenja i percepcije oblikuju našu stvarnost, pa tako i zdravlje i život.
Na temelju najnovijih naučnih istraživanja na području kvantne fizike, neurologije, psihologije, biologije i hipnoze dr. Dispenza oblikovao je model transformacije koji poučava kako postići placebo učinak, u šta su se uverili njegovi pacijenti, a čudesna poboljšanja njihovih stanja su i naučno potvrđena.
Knjiga sadrži i uputstva za vođenu meditaciju koja pomaže promeni duboko ukorenjenih verovanja i percepcije, što je prvi korak prema ozdravljenju umom koje je ne samo moguće nego i vrlo učestalo.

Vi kontrolišete svoju sudbinu

Dr. Dispenza otkriva da smo placebo mi sami, a da naše misli, stavovi, uverenja i percepcije oblikuju našu stvarnosti, pa i naše zdravlje.
-Svakom svojom mišlju, bilo srećnom ili stresnom, svakom emocijom koju osetite i svakim iskustvom koje doživite, vi delujete kao epigenetski inženjer sopstvenih ćelija. Vi kontrolišete svoju sudbinu. U novoj budućnosti i to je moguće postići mentalnim vežbanjem- kaže dr Džo Dispenca u knjizi “Placebo smo mi”. On ističe da se mentalno uvežbavanje novog ishoda radi tako što ga neprekidno zamišljate dok vam ne postane poznat. -Što ste više znanja i iskustva usadili u vaš mozak o toj novoj stvarnosti koju želite, više sredstva imate za stvaranje boljeg modela te nove stvarnosti u svom mentalnom razmišljanju. Jednom kad uspete da prigrlite tu novu emociju i osetite uzbuđenje vaše telo će se kupati u neurohemiji koja bi postojala da se taj budući događaj zaista dešava. Tad mozak i telo prestaju da budu arhiv vaše prošlosti i postaju karta vaše budućnosti koju ste stvorili u svom umu. Vaše su misli postale vaše iskustvo i vi ste postali placebo-otkriva u ovoj knjizi Džo Dispenca.

Telo doživljava ono u šta um veruje

Nije tajna da mnogi vrhunski sportisti praktikuju mentalno vežbanje precizno zamišljajući udarac koji će izvesti o čemu piše i dr Dispenca. Njegova knjiga “Placebo ste vi” je priručnik o tome kako da stvaramo čuda sa svojim telom, zdravljem i životom. U njoj je mnogo praktičnih alata koji poučavaju kako optimizovati svoj um i poboljšati ukupan uspeh.
Telo doživljava ono u šta um veruje – tvrdi Džo Dispenca.
-Svi imamo ugrađen potencijal samoisceljenja, a ključ je u znanju kako ostvariti taj potencijal- napisao je u knjizi “Plcebo smo mi”.
Pisao je Dispenca i o ženi kojoj je dijagnostikovana depresija nakon koje se čudesno oporavila tokom kliničkih ispitivanja leka za depresiju uprkos tome što je zapravo bila u grupi ispitanika koji su dobijali placebo.
“12 poglavlja ove knjige ćete čitati poput trilera zasnovanog na istinitim događajima a na stranicama ove knjige u kojoj dr Dispenca daje čvrste argumente da prihvatimo da smo placebo i da u nama leži najveća mogućnost isceljenja, stvaranja čuda i dugovečnosti”, rekao je autor knjige “Božiji kod”.
Šta ako ljudi počnu da veruju u sebe, a ne u nešto izvan njih?
U knjizi su iznete sve informacije za potpuno razumevanje placebo učinka i načina na koji deluje, kao i prilično neverovatne priče koje pokazuju zadivljujuću snagu ljudskog uma.

Knjigu “Placebo ste vi” po ceni od 1430 din+ troškovi dostave možete poručiti tel.066060820 ili putem porudžbenice: 

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Ako ste umorni od ritma koji vam nameće život, ako…
error: