fbpx

BG online

Vesti

Marko Luis u disko dens pesmi „Hoću s tobom da đuskam“

Najveći radijski projekat na Balkanu “Zvezde pevaju zvezde” donosi hitove devedesetih u novom ruhu, a izvode ih: Marko Louis, Lena Kovačević, Vladan Savić (Magla bend), Jelena Rozga i Ana Stanić.
Petu sezonu projekta “ZPZ ’90” otvorio je Marko Louis koji je obradio hit iz devedesetih „Hoću sa tobom da đuskam“ koji u originalu izvodi Ivan Gavrilović.
-Kad sam ušao u studio nisam znao kako će ova pesma da zvuči u mom izvođenju, ali mi se sad dopada kako zvuči. Nije izgubila svoj „vibe“ koji je Ivan još tad uneo u pesmu, a dobila je neki novi „mantil“- rekao je Marko gostujući na Radiju S.
Marko Louis, sin legendarnog pevača Luisa je pre 25 godina, kad je ova pesma objavljena imao samo deset godina:
-Tad sam živeo u Nemačkoj. Oduševljava me koliko je ova pesma odskakala od tadašnjeg zvuka ’90-ih. Zvuči kao tadašnji britanski i američki disko dens, a Ivanov spot u liftu i danas izgleda moderno. Na snimanju spota, iako nisam u kondiciji, đuskao sam ceo dan. Kad su me producent i kostimograf pitali da li mogu da se igraju sa mojim stajlingom, rekao sam da mogu da rade sa mnom šta hoće. Tako se ne bih obukao ni za kinđurijadu, ali na kraju je sve ispalo odlično-otkrio je Marko.

Foto: Smedia

Pogledajte spot:

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Život nije tako loš kad znaš da su i drugi…
error: