BG online

ODMOR I PUTOVANJA

Letovanje na drugačiji način- budite kapetan svog odmora

Obilazak unutrašnjeg zaliva Kotora i njegovih zidina, poseta Perastu i čuvenim peraškim ostrvima, jedinstvena plovidba kroz tesnac “Verige” sa pristajanjem na nekoj od plaža lociranih u samom tesnacu, obilazak poluostrva Luštice, živopisnih Rosa, peskovitih i šljunkovitih plaža lociranih prema otvorenom moru, “Plave špilje”, ostrva Mamula… mogu biti deo vašeg nezaboravnog iskustva zahvaljujući ponudi kompanije Omega Yachting. Ceo projekat je pokrenut prvenstveno iz ljubavi prema plovidbi i hedonizmu, a osnivači su trojica kumova i uspešnih poslovnih ljudi – od kojih je jedan čak i stari “morski vuk”, kapetan duge plovidbe sa preko 20 godina iskustva na prekookeanskim brodovima.
Kompanija Omega Yachting iz Herceg Novog je zastupnik brenda “Advance Boat” koji proizvodi gumene i RIB čamce u rasponu od malih gumenjaka dužine 3,3 metra do moćnih RIB plovila dužine 11,7 metara. Poseduje i vlastiti rent-a-boat servis, a njeni čamci su locirani u resortu PortoNovi, sagrađenom na mestu nekadašnje mornaričke baze u Kumboru pored Herceg Novog.
Flotu čine RIB čamci G500 i A400 brenda “Advance Boat” koji su idealni za obilazak Boke Kotorske i njenih znamenitosti, bez obzira da li se radi o plovidbi sa porodicom ili odabranim društvom, kapaciteta od 5 do 8 osoba.
U saradnji sa svojim partnerima kompanija Omega Yachting je u prilici da ponudi i plovila drugih karakteristika, u skladu sa potrebama potencijalnih klijenata, a čamcima se može stići do skrivenih uvala i plaža kojima se može prići samo sa mora.
Čamci pružaju visok nivo komfora, opremljeni su frižiderom, muzičkim uređajem, tušem, a motori su snage koja omogućava maksimalno uživanje u glisiranju (tamo gde je to dozvoljeno i bezbedno), kao i drugim sportovima na vodi.
Čamce je moguće rentirati na pola dana, ceo dan ili više dana (ukoliko imate dozvolu za upravljanje), a moguće je angažovati i skipera za potpuno uživanje.
Ukoliko vam je potreban prevoz do određene lokacije unutar zaliva čamci su na raspolaganju i za usluge transfera.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Dijeta periodičnog gladovanja (eng. intermittent fasting – IF). zasniva se…

You cannot copy content of this page