fbpx

BG online

Vesti

Knjige dr Branimira Nestorovića

Dr Branimir Nestorović je tokom 2020.i 2021.godine objavio knjige: Život između dva sveta i Moj život između dva sveta (komplet), Dete sa alergijom, ekcemom i astmom i Karcinom.
Prof.dr Branimir Nestorović je u knjizi „Dete sa alergijom, ekcemom i astmom“ pisao o tome kako se manifestuju astma, alergija i atopijski dermatitis (dečiji ekcem), šta je urtikarija, kako se astma ponaša u dodiru sa virusnom infekcijom, o preosetljivosti bronhija, napadu astme, postavljanju dijagnoze, kako se astma ispoljava kod dece, koji su opšti principi lečenja, koji se lekovi koriste, šta roditelji mogu da učine u akutnom napadu astme, upotrebi lekova u vidu aerosola, preventivnim terapijama, astmi i sportu, uticaju klime na astmu, psihičkim faktorima kod dečije astme, šta se može učiniti da bi se astma sprečila, o alergijskoj kijavici, o svemu što može da naškodi, alergiji na ubod insekata, anafilaktičkom šoku, alergiji na lekove i biološka sredstva.
Jedan deo svog širokog medicinskog znanja prof. dr Branimir Nestorović želeo je da podeli sa obolelima i onima koji ne žele da se razbole od teške bolesti- karcinoma. On u uvodu knjige „Karcinom“ napominje: „Nemam nameru da suprotstavljam hemioterapiju načinima lečenja nabrojanim u knjizi. Štaviše, mnoge metode lečenja su komplementarne. Želim da pokažem da se u lečenju moraju koristiti sve metode koje deluju. Najbolje je sprečiti natanak karcinoma ili ga lečiti dok je mali. Ali i kod uznapredovalih oblika bolesti postoje brojna sredstva koja mogu biti od koristi.“ Između ostalog dr Branimir Nestorović u knjizi je pisao o ranom otkrivanju karcinoma, ishrani, smanjenju kiselosti organizma, kiseoniku, ozonu, lečenju biljkama, jodu, vitaminu D, probioticima, suzbiljanju stresa, kurkumi, tamjanu, selenu, protokolu u postupku lečenja karcinoma integrativni pristupom.
Između dva sveta“ je knjiga o sudaru svetova klasične i tradicionalne medicine, prenošenju psihičke i životne energije, veri bez koje nema uspeha, pozitivnom stavu prema životu, ishrani kao moćnom faktoru zdravlja, vodi, Nikoli Tesli koji je velika inspiracija dr Nestorovića, šamanskoj medicini i esencijalnim stvarima koje čine život.
Novo izdanje (mart 2021) čine dve knjige  „Između dva sveta“(404 strane) + „Moj život između dva sveta“ (sa biografijom) 148 strana. Uz poručene knjige dobija se na poklon majica. 

 

Knjige dr Nestorovića  „Između dva sveta“ (2750 dinara + troškovi dostave) , „Karcinom“ (2000 dinara + troškovi dostave) i „Dete sa alergijom, ekcemom i astmom“ (1700 dinara + troškovi dostave) možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:
   


  Treći deo knjige „Između dva sveta“ dr Branimira Nestorovića pod nazivom „Drugi svet“ biće objavljen sredinom februara.
  Knjigu „Drugi svet“ možete rezervisati mejlom: nestorovic.bgonline@gmail.com

  Knjige dr Branimira Nestorovića o karcinomu, astmi, ekcemu i alergijama

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Obilazak unutrašnjeg zaliva Kotora i njegovih zidina, poseta Perastu i…
  error: