BG online

ZDRAVLJE

Kurs mršavljenja

Smršaćete kad odbacite način razmišljanja koji vam je doneo kilograme

Ako ne promenite način razmišljanja o svojoj težini, čak i ako smršate, zadržaćete podsvesnu potrebu da se što pre ponovo ugojite, tvrdi autorka bestselera “kurs Mršavljenja” Merijen Vilijamson. Ona kaže da nije toliko važno kojom brzinom gubite na težini, već da li holistički gubite na težini.
“Potrebno je da težite tome da i vaš um i vaša osećanja i vaše telo gube na težini. Težina koja nestane iz vašeg tela, ali ne i iz vaše duše samo se reciklira izvan vašeg tela izvesno vreme, ali je gotovo izvesno da će se vratiti. Ako niste spremni da odbacite način razmišljanja koji je zaslužan za stvaranje viška kilograma i koji vam ne dozvoljava da ih se oslobodite, biće uzaludna sva nastojanja da se lišite prekomerne težine”, kaže Merijen Vilijamson autorka knjige “Kurs mršavljenja” kao i brojnih bestselera.
U ovoj knjizi autorka kroz 21 duhovnu lekciju pomaže da se zauvek oslobodite viška kilograma. Ove lekcije podstiču duhovne, emocionalne i psihološke elemente koji sačinjavaju ono što Vilijamsova naziva svesnim gubitkom težine.
Ako je hrana vaš porok, ako ne znate šta je dosta kada je ona u pitanju ili ako iz nekog razloga u hrani vidite neprijatelja, onda je ovo knjiga za vas.
“Kurs mršavljenja” se vraća poreklu problema oko gubljenja težine.”Kada vaš um povrati svoju duhovnu inteligenciju, vaše telo će povratiti svoju prirodnu inteligenciju- napominje Merijen Vilijamson uz koju ćete korak po korak naučiti kako da promenite odnos sa sobom i svojim telom, krenete od straha ka ljubavi. I počećete da uklapate različite delove sebe, um, telo i duh, kako biste ponovo postali celoviti i u svakom pogledu, prelepa i smirena osoba kakva ste bili na početku. Kao što Merijen Vilijamson kaže: „Kada je u pitanju vaše uživanje u jelu, najbolji dani nisu za vama, već su pred vama”.”

Knjigu “Kurs mršavljenja” po ceni od 1100 din. + troškovi dostave možete poručiti tel.066060820 ili putem porudžbenice:   

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Sve je više roditelja koji se osećaju nemoćno pred detetom…

  You cannot copy content of this page