fbpx

BG online

Estetika

Kako uspešno izgubiti kilograme?

Mozak u panici, vi u frižideru

“Radio sam svakakve različite stvari da bih izgubio na kilaži i uviđao da ću i na svakoj svečanosti ispred torte i kolača pokleći, a zatim se osećati užasno.  Dijete sa niskim unosom ugljenih hidrata nikad  ne pale i nakon svega vas sve to obeshrabri…” Ovo je još jedno iskustvo sličnom vašem, zar ne?
Vodeći stručnjak Harvardske medicinske škole i borac protiv gojaznosti čuveni endokrinolog dr Dejvid Ludvig svojim radom već godinama menja pravila gubljenja težine, dijete i zdravlja. Njegova revolucionarna istraživanja govore da se ne gojimo usled prejedanja već nas proces gojenja navodi da se prejedamo. To se dešava zato što masne ćelije imaju ključnu ulogu u određivanju toga koliko kilograma ćete dobiti ili izgubiti, napominje dr Dejvid Ludvig.

Trofazni program

Dr Ludvig kaže da dijete sa niskim udelom masnoće rade protiv nas navodeći da masne ćelije gomilaju previše masnoće unutar organizma ostavljajući premalo kalorija ostatku tela. Ovo “gladno salo” po rečima ovog uglednog stručnjaka je okidač opasne lančane reakcije  zbog koje ste uvek gladni, a vaš metabolizam usporen, pa ćete tako uvek dobijati na težini čak i se trudite da jedete manje.

Knjiga “Uvek gladni” radikalno menja držanje dijete uz pomoć trofaznog programa koji ignoriše kalorije i cilja direktno na masne ćelije.

Mozak u stanju panike

Ako smo na dijeti sa niskim unosom kalorija i opiremo se impulsu da jedemo više zbog pada količina dostupnih kalorija u krvi, naš mozak dolazi u stanje panike. Tad oni delovi mozga koji nadgledaju metabolizam aktiviraju alarm za hitne slučajeve i postajemo halapljivo gladni, nesposobni da se koncentrišemo na bilo šta osim na hranu. Istovremeno hormoni stresa jurcaju krvotokom u hitnom pokušaju da otključaju zalihe kalorija u salu i jetri- objašnjava dr Ludvig u knjizi “Uvek gladni”.
Ako se ovi ciklusi često ponavljaju metabolizam pati od usporavanja što gubitak telesne težine čini gotovo nemogućim-zaključuje dr Ludvig.
Uz knjigu “Uvek gladni?” naučićete kako da savladate svoje impulse za hranom, reprogramirate svoje masne ćelije, trajno izgubite težinu. Ona sadrži plan obroka ali i srž skrivenih uzroka dobijanja na težini- neprestane gladi.

Knjigu “Uvek gladni” po ceni od 1045 din. možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice: 

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
100 recepata i mnogo saveta Prestanite sa neprestanim brojanjem kalorija…
error: