fbpx

BG online

Roditeljstvo

Kako najmlađi mogu da čuvaju planetu?

Kako stvarati manje smeća, izbeći rasipanje hrane, smanjiti emisiju štetnih gasova, odgovorno se odnositi prema prirodi…?


Edukativna interaktivna knjiga Kejti Dejns Čuvajmo našu planetu pruža deci na zabavan način saznanja o tome sa kakvim se problemima zemlja danas suočava. Lako će razumeti šta ugrožava biljna i životinjska staništa, kakve su posledice klimatskih promena, kakav je čovekov uticaj na nastanak efekta staklene bašte, šta utiče na kvalitet poljoprivrednih proizvoda. Osim toga, naučiće da istraže šta iz svakodnevnog života može da dovede planetu u opasnost i šta se može učiniti da se ta opasnost otkloni.
Кnjiga „Čuvajmo našu planetu“ omogućava detetu da se oseti kao deo rešenja jer predlaže svakodnevne akcije koje se mogu preduzeti za spas planete – kako stvarati manje smeća, izbeći rasipanje hrane, smanjiti emisiju štetnih gasova i kako se odgovorno odnositi prema prirodi.
Uz izdanje Čuvajmo našu planetu mogu se družiti odrasli i deca, a može pokrenuti brojne važne teme u porodici ili u školskoj sredini. Knjiga je u tvrdom povezu dim. 22 x 28 cm, 16 str.

Knjigu „Čuvajmo našu planetu“ po ceni od 1750 dinara + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:   © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Click to comment

  Leave a Reply

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Svoj prvi veliki solistički koncert, Toma Zdravković održao je u…