BG online

Vesti

Kako naći i raditi posao vaših snova?

Priručnik za poslovne žene u maloj, crnoj knjizi

Svaka žena u svom garderoberu ima malu crnu haljinu kao tajni adut za svaku priliku, a pri ruci bi trebalo da ima i “Malu crnu knjigu” punu dragocenih saveta koji će joj koristiti u karijeri. Svetski bestseler “Mala crna knjiga” spisateljice Otega Juagba je savremeni, poslovni vodič koji je među najprodavanijim knjigama The Sunday Times-a. Ispunjena praktičnim savetima, ova knjiga je izvor inspiracije i oslonac na putu pronalaženja posla iz snova, namenjena svim ženama, bez obzira da li tek počinju sviju karijeru ili imaju dugogodišnje iskustvo u poslovnom svetu.
Otega Juagba, koja se nalazi na Forbsovoj listi najuspešnijih mladih žena „30 ispod 30“ svojim posebnim načinom pisanja vodi čitaoce kroz sve korake ka uspešnoj karijeri. U ovoj knjizi nalaze se saveti, od pregovaranja sa šefom u vezi sa povišicom, preko građenja sopstvenog brenda do uklanjanja ličnih blokada i pokretanja svog kreativnog mehanizma. Osim toga u ovoj knjizi ćete naći i smernice o tome kako da se napreduje kao frilenser i kako da se vlada javnim nastupom.
”Mala crna knjga” je moderna riznica mudrosti i teško stečenih uvida u karijeri bez obzira da li je čitateljka kreatorka, umetnica ili preduzetnica. Na jednom mestu se mogu naći inspiracije za poslovni život. Tome doprinose saveti i iskustva drugih kreativnih žena, a srpsko izdanje specijalno je dopunjeno pričama uspešnih dama iz naše zemlje.

Knjigu “Mala crna knjiga” po ceni od 770 din možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:   

   

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Ne ulazite u raspravu sa svojim mislima Živimo brzo i…

  You cannot copy content of this page