BG online

Mala crna knjiga – Otega Juagba

Cena: 880.00 din

Svaka žena u svom garderoberu ima malu crnu haljinu kao tajni adut za svaku priliku, a pri ruci bi trebalo da ima i “Malu crnu knjigu” punu dragocenih saveta koji će joj koristiti u karijeri. Svetski bestseler “Mala crna knjiga” spisateljice Otega Juagba je savremeni, poslovni vodič koji je među najprodavanijim knjigama The Sunday Times-a. Ispunjena praktičnim savetima, ova knjiga je izvor inspiracije i oslonac na putu pronalaženja posla iz snova, namenjena svim ženama, bez obzira da li tek počinju sviju karijeru ili imaju dugogodišnje iskustvo u poslovnom svetu.Otega Juagba, koja se nalazi na Forbsovoj listi najuspešnijih mladih žena „30 ispod 30“ svojim posebnim načinom pisanja vodi čitaoce kroz sve korake ka uspešnoj karijeri. U ovoj knjizi nalaze se saveti, od pregovaranja sa šefom u vezi sa povišicom, preko građenja sopstvenog brenda do uklanjanja ličnih blokada i pokretanja svog kreativnog mehanizma. Osim toga u ovoj knjizi ćete naći i smernice o tome kako da se napreduje kao frilenser i kako da se vlada javnim nastupom.”Mala crna knjga” je moderna riznica mudrosti i teško stečenih uvida u karijeri bez obzira da li je čitateljka kreatorka, umetnica ili preduzetnica. Na jednom mestu se mogu naći inspiracije za poslovni život. Tome doprinose saveti i iskustva drugih kreativnih žena, a srpsko izdanje specijalno je dopunjeno pričama uspešnih dama iz naše zemlje.

Cena: 880 din + troškovi dostave
Knjigu možete poručiti i telefonom : 066 060820
ISPORUKA NA ADRESU, PLAĆANJE POUZEĆEM

Kategorije: ,

Opis

Svaka žena u svom garderoberu ima malu crnu haljinu kao tajni adut za svaku priliku, a pri ruci bi trebalo da ima i “Malu crnu knjigu” punu dragocenih saveta koji će joj koristiti u karijeri. Svetski bestseler “Mala crna knjiga” spisateljice Otega Juagba je savremeni, poslovni vodič koji je među najprodavanijim knjigama The Sunday Times-a. Ispunjena praktičnim savetima, ova knjiga je izvor inspiracije i oslonac na putu pronalaženja posla iz snova, namenjena svim ženama, bez obzira da li tek počinju sviju karijeru ili imaju dugogodišnje iskustvo u poslovnom svetu.
Otega Juagba, koja se nalazi na Forbsovoj listi najuspešnijih mladih žena „30 ispod 30“ svojim posebnim načinom pisanja vodi čitaoce kroz sve korake ka uspešnoj karijeri. U ovoj knjizi nalaze se saveti, od pregovaranja sa šefom u vezi sa povišicom, preko građenja sopstvenog brenda do uklanjanja ličnih blokada i pokretanja svog kreativnog mehanizma. Osim toga u ovoj knjizi ćete naći i smernice o tome kako da se napreduje kao frilenser i kako da se vlada javnim nastupom.
”Mala crna knjga” je moderna riznica mudrosti i teško stečenih uvida u karijeri bez obzira da li je čitateljka kreatorka, umetnica ili preduzetnica. Na jednom mestu se mogu naći inspiracije za poslovni život. Tome doprinose saveti i iskustva drugih kreativnih žena, a srpsko izdanje specijalno je dopunjeno pričama uspešnih dama iz naše zemlje.

Cena: 880 din + troškovi dostave
Knjigu možete poručiti i telefonom : 066 060820
ISPORUKA NA ADRESU, PLAĆANJE POUZEĆEM

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Mala crna knjiga – Otega Juagba“

To Top

You cannot copy content of this page