BG online

Psihološka prva pomoć

Kad poštujete sebe tad rađate najboljeg sebe

Knjiga “Poštujte sebe” Patriše Spadaro vešto nas vodi kroz jedan od ključnih paradoksa i stresora našeg vremena a to je “kako da dovedemo u ravnotežu ono što je drugima potrebno sa onim što je nama potrebno, kako da dajemo i da primamo”.
Da li da se žrtvujemo za druge ili da odvojimo vreme da udovoljimo sebi? Biti velikodušan ili postaviti granice? Ostati u vezi ili reći zbogom? Ovakve napetosti nisu samo prirodan deo života — one su život.

Poluistine nas sprečavaju da živimo kako želimo

Moderno društvo nije dovoljno opremljeno da nas vrati u ravnotežu, ali su zato mudraci Istoka i Zapada stručnjaci za to. Knjiga “Poštujte sebe” istražuje njihove praktične i iznenađujuće savete. Kombinujući mudrost velikih svetskih tradicija sa pričama iz stvarnog života i riznicom alata, razotkriva najmoćnije mitove o davanju, poluistine koje nas sprečavaju da živimo život ispunjen mogućnostima i strašću.

Ne okrećite leđa onima kojima ste potrebni

U knjizi “Poštujte sebe” autorka kaže da nije reč o tome zašto i kako da ugađamo sebi. I da se ne radi o tome da okrenete leđa onima kojima ste potrebni. Pitanja vezana za davanje i primanje mnogo su dublja, kaže Patriša Spadaro. Kada poštujete sebe, poštujete, cenite i rađate najboljeg sebe kako biste mogli kreativno i obilno davati sebe na način koji poštuje druge.

Dinamika postavljanja granica

Pozvani smo da savladamo delikatan ples davanja i primanja u skoro svim oblastima života, a ova knjiga nudi osnažujuće i iskrene načine da se to postigne. Oslobodiće vas da slavite sopstvene darove i veličinu dok istražujete dinamiku postavljanja granica, kako da budete iskreni prema nezdravim ljudima u svom životu, kako da dajete srcem, a ne glavom, kako da koristite sopstvena osećanja da biste ostali verni sebi, kako da poštujete završetke i kako da pronađete sopstveni glas. Podjednako važno je i to što će vas knjiga “Poštujte sebe” naučiti kako da ostanete u ravnoteži, jer tek kada savladate korake možete zaplesati.

Knjigu “Poštujte sebe” po ceni od 950 dinara + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:  SHOP

  U kuhinji sa Majom Volk

  By BGonline / 05/06/2024 / 0 Comments

  Život u disfunkcionalnoj porodici

  By BGonline / 17/05/2024 / 0 Comments

  Promenite svoj anksiozni mozak

  By BGonline / 27/05/2024 / 0 Comments

  Putovanje do zgužvanih i potisnutih emocija

  By BGonline / 06/06/2024 / 0 Comments

  Medicina nema odgovore na sva pitanja

  By BGonline / 31/05/2024 / 0 Comments
  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  „Trebalo je dva puta da umrem i pređem pedesetu da…

  You cannot copy content of this page