BG online

Psihološka prva pomoć

Izlazak iz frustracije, tuge i besa

„Ojačaj samopouzdanje“ Štefani Štal

Štefani Štal je najpoznatija nemačka psihoterapeutkinja i autorka najprodavanijih knjiga iz oblasti psihologije. Upoznala je čitaoce sa pojmom „unutrašnje dete“ koji je zbir onoga što nas je u detinjstvu obeležilo – dobrog i lošeg i što na svesnom nivou ne osećamo ali upravlja našim ponašanjem i u odraslom dobu što je bila tema njene knjige „Dete u tebi mora da pronađe svoj zavičaj“ koja je od objavljivanja najčitanija knjiga iz oblasti psihologije kod nas.

„Samo da imam malo više samopouzdanja!“

Nova knjiga Štefani Štal „Ojačaj samopouzdanje“ nas uči da prihvatimo sebe onakvima kakvi jesmo i uživamo u srećnom životu bez straha.
„Samo da imam malo više samopouzdanja!“ Ko to još nije pomislio? Iako mnogi od nas to možda ne žele da priznaju, vrlo malo nas se zaista oseća vrednim. Osećanje sopstvene vrednosti uveliko određuje naš doživljaj života, naše veze i odnose, kao i psihičko i fizičko zdravlje. Ljudi čije je samopouzdanje jako, imaju dobro mišljenje o sebi, prihvataju svoje slabosti, optimisti su i žive na ravnoj nozi sa svojim bližnjima. S druge strane, nesigurne osobe ne mogu prihvatiti svoje slabosti ili ih shvataju isuviše ozbiljno.

Jednostavniji život

Štefani Štal nas uverava da nesigurnost u sebe i nisko samopoštovanje nisu nepromenljiva sudbina. Opisujući situacije iz stvarnog života, autorka omogućava da prepoznamo obrasce ponašanja koje ponavljamo godinama i kroz konkretne primere nam pokazuje kako da izađemo iz lošeg kruga frustracije, tuge i besa i ispišemo vlastiti životni scenario.

Knjiga „Ojačaj samopouzdanje“ može da učini da život zaista bude jednostavniji.

Knjigu „Ojačaj samopouzdanje“ po ceni od 1099 dinara + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:   
  Knjige Štefani Štal “Dete u tebi mora da pronađe svoj zavičaj“, “Dete u tebi mora da pronađe svoj zavičaj – radna sveska“, “Svako je sposoban za vezu” i “Upoznaj sebe i druge” po ceni od 999 dinara + troškovi dostave (250 dinara kurirskom službom Aks) (cena za jednu knjigu) možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice: 
    

    

   SHOP

   U kuhinji sa Majom Volk

   By BGonline / 09/05/2024 / 0 Comments

   Život u disfunkcionalnoj porodici

   By BGonline / 17/05/2024 / 0 Comments

   Oslobodite se zabrinutosti

   By BGonline / 01/05/2024 / 0 Comments

   Knjige o ličnom razvoju, anksioznosti, psihologiji, depresiji…

   By BGonline / 03/05/2024 / 0 Comments

   Prvi brak u srednjim i poznim godinama

   By BGonline / 18/05/2024 / 0 Comments
   © by BGonline. All rights reserved

   Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

   Ostavite komentar

   Komentar

   Please Login to Comment.

   To Top
   PROČITAJTE I OVO:
   Čovek je po prirodi kreator. Stvarao je čuda po celoj…

   You cannot copy content of this page