BG online

ZDRAVLJE

Ishrana po krvnim grupama

Naučite šta (ne)prija vašem organizmu

Ako ste sumnjali u to da svi ljudi treba da jedu istu hranu i praktikuju iste vežbe, bili ste u pravu. Vaša krvna grupa odražava vaš unutrašnji hemijski sklop. Ona određuje način na koji apsorbujete hranu. Kako će vaš organizam reagovati na određene namirnice i izboriti se sa stresom, zavisi upravo od vaše krvne grupe.
Knjiga ISHRANA PREMA KRVNIM GRUPAMA pomoći će vam da napravite program održavanja zdravlja.

Povezanost krvne grupe i bolesti

Doktor Piter Dž. D Adamo stekao je ugled najpopularnijeg i najcenjenijeg autoriteta po pitanju povezanosti krvnih grupa i ishrane, spremanja jela, lečenja i načina života. Ovo je knjiga koja sadrži na hiljade medicinskih istraživanja koja dokazuju povezanost između krvnih grupa i bolesti i obuhvata teme kao što su: podložnost određenim bolestima, alergijske reakcije, hroničan bol, zdravlje probavnog sistema, zamor, poboljšanje imuniteta, poboljšanje sna i koncentracije, detoksikacija organizma, zdravlje kože, zaštita kardiovaskularnog sistema,poboljšanje metabolizma Ova knjiga će vas naučiti da se HRANITE PRAVILNO PREMA VAŠOJ KRVNOJ GRUPI.

Knjigu “Ishrana prema krvnim grupama” po ceni od 1540 din+ptt troškovi možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:   

  Ishrana prema krvnim grupama

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Komunikacijom možemo promeniti svet Rečenica koju sam čula od profesora…

  You cannot copy content of this page