BG online

ZDRAVLJE

Imate li neurotičan odnos prema hrani?

Naučite kako da se posvetite sebi uz „Kurs mršavljenja“

Odnos koji imamo prema hrani oslikava odnos koji imamo prema sebi – kaže Merijen Vilijamson, autorka knjige „Kurs mršavljenja“ u kojoj otkriva 21 duhovnu lekciju o tome kako trajno izgubiti višak kilograma. Kako možete biti lojalni dijeti koju ste izabrali ako niste lojalni prema sebi, pita Merijen Vilijamson i napominje da dok odnos prema sebi ne postavite na zdrave temelje i vaš će odnos prema hrani biti neurotičan.
Koliko god da ste posvećeni procesu gubitka težine uvek će biti trenutaka kad će mržnja koju osećate prema sebi izaći na površinu sa dna vaše podsvesti zahtevajući potvrdu, pa tako možete 23h i 45 min. dnevno biti posvećeni dijeti, ali i u samo 15 minuta poništiti sav uloženi trud- piše u knjizi „Kurs mršavljenja“ Merijen Vilijamson.
Gde je vreme koje ćete posvetiti sebi?
Osnovni nedostatak koji imaju osobe sa viškom kilograma je taj što sebi ne posvećuju dovoljno vremena i ne saosećaju sami sa sobom. Nebriga o sebi ih stalno dovodi do toga da izdaju sebe, a Merijen Vilijamson kaže da tek kad naučite da se posvetite sebi prestaće i vaše samosabotirajuće ponašanje.
„Ako ste kao dete bili zanemarivani naučili ste da sebe zanemarujete kao odrasli. Ako vas je neko ostavio na cedilu kao dete, naučili ste da ostavljate sebe na cedilu sad kad ste odrasli. Ako niko nije mario za to kako se osećate dok ste bili dete, onda niste u stanju da se pobrinete za svoja osećanja ni u odraslom dobu“, tvrdi Merijen Vilijmson.
-Možda vam se roditelji nisu našli u nekom pogledu i vi sada dok se prejedate samo ponavljate ustrojstvo tako što niste tu za sebe, zaključuje međunarodni predavač i bestseler autor Merijen Vilijmson koja se u ovoj knjizi bavi spregom emocija i prejedanja, “svesnim gubitkom težine“ kao i duhovnošću koja je po njenom mišljenju najbolji saveznik za trajni gubitak viška kilograma.
Kako nadomestiti nesrećno detinjstvo, prepraviti neke stvari, naučiti da budete tu za sebe, posvetite se sebi i pravilnoj ishrani, neka su pitanja na koja daje odgovore knjiga „Kurs mršavljenja“ koja će vam pomoći da se sprijateljite i povežete sa sobom.

Knjigu “Kurs mršavljenja” po ceni od 1100 din. + troškovi dostave možete poručiti tel.066060820 ili putem porudžbenice:   

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Knjiga koju čitaju i muškarci Ljubav je najlepša stvar koja…

  You cannot copy content of this page