BG online

Psihološka prva pomoć

Da li je ljubav smisao života?

Knjiga o ljubavi koju čitaju i muškarci

Ljubav je najlepša stvar koja nam se može dogoditi, sve dok nešto ne krene naopako i dok ne nastupi patnja. Kad nas ostavi neko koga volimo mi tugujemo ne znajući da patimo zbog toga što svojim iskrivljenim uverenjima o ljubavi, sebi i partneru zadajemo nepotrebnu patnju. Tamna strana ljubavi je predmet rada psihoterapeuta dr Zorana Milivojevića, autora kultne knjige “Formule ljubavi” koja je rezultat njegovog susreta sa destruktivnim posledicama zabluda o ljubavi u životima njegovih pacijenata.
Milivojević je u ovoj knjizi predstavio tridesetak osnovnih zabluda i pogrešnih uverenja, ukazao je na obrasce mišljenja, osećanja i ponašanja koji proističu iz takvih uverenja i na tipične probleme koji su njihova posledica – ljubavna nesreća i patnja. Dr Milivojević demistifikuje pojedinačne zablude i ukazuje na puteve njihovog prevazilaženja.
Neka od uverenja koja je razmatrao u ovoj knjizi su: “Ljubav je smisao života”. “U pravoj ljubavi nema konflikta i ljutnje”, “U pravoj ljubavi seks je fantastičan”, “Prava ljubav je bezuslovna”, “Prava ljubav je bol”, “Može se voleti samo jedna osoba”… Na kraju knjige se nalazi test koji čitaocima (posebno za žene, posebno za muškarce) ukazuje na ona uverenja koja postoje u njihovim predstavama o ljubavi, a autor knjige upućuje na delove knjige koji će pomoći da preispitaju svoja uverenja.

Investicija u ljubavnu budućnost

Ova knjiga je korisna ljudima kojima je ljubav visoka životna vrednost i koji žele da investiraju u svoju ljubavnu budućnost. U tom smislu čitanje ove knjige može biti jedna od najboljih investicija u sebe i svoju ljubavnu sudbinu. Namenjena je i psihoterapeutima i studentima psihoterapije kojima nudi jasan sistem rada sa problemima povezanim sa ljubavnim stresovima. Podnaslov ove knjige ispisane na 472 strane kaže “kako ne upropastiti sopstveni život tražeći pravu ljubav”. “Formule ljubavi” je knjiga za svakog ko voli i ko je patio zbog ljubavi, jedna od retkih knjiga o ljubavi koju čitaju i muškarci!

Knjigu “Formule ljubavi” dr Zorana Milivojevića po ceni od 1650 dinara+troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:  Saveti Zorana Milivojevića:
  Kako ne upropastiti sopstveni život tražeći pravu ljubav?
  Za vezu ljubav nije dovoljna
  Kako je zaljubljenost pojela ljubav?

  Mentalna higijena

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  “Što više ulažemo u sebe, to ćemo više moći da…

  You cannot copy content of this page