BG online

Vesti

Five Finger Death Punch objavili novu pesmu pred koncert u Beogradu

Multiplatinasti moćni hard rock bend Five Finger Death Punch objavio je novu pesmu “AfterLife”, kao naslovnu numeru njihovog dugo očekivanog studijskog albuma, koji će doneti do sada najraznovrsniji zvuk, a koji je producirao čuveni Kevin Churko (Ozzy Osbourne, Papa Roach, Skilet).

Foto: Travis Shinn

Beograd je jedini grad u regionu u kome će popularni 5FDP nastupiti po prvi put u svojoj 15 godina dugoj karijeri. Koncert će biti održan 2. jula na stadionu Tašmajdan, a iste večeri, kao predgrupa, će nastupiti najpoznatiji rap rock bend Hollywood Undead, koji je već oduševio beogradsku publiku na koncertu 2018. godine. Zajedničko za 5FDP i HU su specifični scenski nastupi koji predstavljaju velike pirotehničke predstave i zato su ova dva benda, iako žanrovski različiti, idelna kombinacija za spektakl.
Jedan od najuspešnijih hard-rock izvođača u modernoj muzici, Five Finger Death Punch su naporno radili u studiju tokom protekle godine pišući i snimajući nastavak njihovog albuma “F8” iz 2020. godine. Album, koji je producirao Kevin Čurko, debitovao je na prvom mestu na rock listama širom sveta sa top 10 mejnstrim lista u SAD, Austriji, Australiji, Kanadi, Finskoj, Nemačkoj, Švedskoj, Švajcarskoj, Velikoj Britaniji. Imali su četiri hit singla broj 1 „Inside Out“, „A Little Bit Off“, „Living The Dream“ i „Darkness Settles In“, od kojih je bend postigao rekord za većinu uzastopnih broj 1 na Billboard-u.
Bend je do danas prikupio preko 8 milijardi strimova i 3 milijarde pregleda videa, a samo između 2018. i 2020. na koncertima ih je slušalo preko milion ljudi. 5FDP i u jednom filmskom ostvarenju, tako što će se pojaviti u predstojećem horor-trileru THE RETALIATORS, u produkciji Better Noise Films, koji će se na jesen 2022. godine prikazivati u bioskopima. Bend se pojavljuje u filmu i na originalnoj muzičkoj podlozi filma, zajedno sa nekim od najvećih rock imena: Tommi Lee iz Motlei Cruea, Jacobi Shaddik iz Papa Roach, Spencer Charnas iz Ice Nine Kills, From Ashes to Nev, The HU, All Good Things i mnogi drugi.
Koncert u Beogradu biće održan u okviru evropske turneje, koja uključuje festivale i arene 19 gradova u 16 zemalja širom kontinenta, a 19. avgusta započinju turneju i po Severnoj Americi.

SHOP

Narcisi- zavodljive, manipulativne, usamljene i prazne osobe

By BGonline / 09/11/2022 / 0 Comments

Mama, tata, zašto se niste razveli?

By BGonline / 04/11/2022 / 0 Comments

Život sa napadima panike

By BGonline / 06/11/2022 / 0 Comments

Da li antidepresivi utiču na povećanje kilaže, seksualno funkcionisanje i gubitak samopouzdanja?

By BGonline / 15/11/2022 / 0 Comments

Život u doba narcisoidnosti, arogantnosti i toksičnosti

By BGonline / 20/11/2022 / 0 Comments
© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Oni koji žele da saznaju više o očuvanju mentalnog zdravlja…

You cannot copy content of this page