BG online

Vesti

Domaća komedija “TRI MUŠKARCA I TETKA”

Od 21. Februara na TV Prva počinje emitovanje domaće serije u kojoj će publika videti mnoge omiljene glumce i uživati u toploj i veseloj priči zanimljivih junaka. Sitkom „Tri muškarca i tetka“ emitovaće se šest dana u nedelji, od utorka do nedelje u terminu od 20 časova.
Serija prati život jedne porodice i njihove zamršene odnose. Zajednički život i izbegavanje odgovornosti su na duhovit način prikazani kroz odnose dva brata Joviše i Ljubiše i tetke Milke koja im je zamenila majku. Disproporcija između njihovih godina i ponašanja će stvarati apsurd i komične situacije. Lažne i prave ljubavi, svađe, spletkarenja, intrige, posledice započetih i neuspešnih biznisa samo su deo njihovih svakodnevnih priča. Sve to će tetka Milka (Seka Sablić), Ljuba (Marko Janketić) i Joviša (Milan Vasić) proživljavati u kući jer ono što njih dvojica zakuvaju, uticaće na ostale članove porodice i prijatelje koji su finansijski ili na druge načine ugroženi njihovim projektima…
Uloge: Seka Sablić, Marko Janketić, Milan Vasić, Svetlana Bojković, Petar Božović, Hristina Popović, Bane Vidaković, Marijana Mićić, Branko Jovanović, Teodora Bjelica, Atanasije Štogren, Tijana Kondić, Milan Pajić, Miomira Dragičević.
Reditelj je Pavle Vučković, a kreatori serije Danijel Djurić i Nikola Burovac ispred producentske kuće Innovative Production.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka NURDOR obeležilo je…

You cannot copy content of this page