BG online

Lični razvoj

Dodir ljubavi za mamu i bebu

BESPLATNA EDUKACIJA- MASAŽA TRUDNICA (by Peđa Filipović)

Radionicu “Dodir ljubavi za mamu i bebu” organizuje BGonline u saradnji sa Wellness akademijom Peđe Filipovića i Kengur resortom. Te večeri slaviće se i promovisati ljubav, porodica, bliskost, dodir…pedjaFilipovic

“Dodir ljubavi za mamu i bebu” naziv je besplatne radionice koju će u petak 29.jula od 19.30h održati wellness ambasador i čuveni terapeut Peđa Filipović u prelepom ambijentu Kengur resort-a koji se nalazi u zemunskom naselju Altina. Ovoj radionici mogu da prisustvuju trudnice i njihovi partneri koje će Peđa provesti kroz čaroban svet dodira i dati im dragocene smernice o tome kako se tokom trudnoće može na najlepši mogući način pomoći budućoj mami, ali i bebi.
-Voleo bih da dodir pun ljubavi što više živi kroz porodicu i bude poput njenog jezgra-kaže Peđa Filipović.- Masaža trudnica koju izvodi njen partner predstavlja i sinergiju energija koja vodi ka energetskom balansu. Apsolutno je istina da taj dodir i beba oseća. Tate treba da daruju mami i bebi taj dodir pun ljubavi koji će energetski ostaviti najlepši zapis na telu.
Kako izgleda masaža trudnica?
-Reč je o nežnim, suptilnim pokretima koji ako se pravilno rade mogu izuzetno da prijaju, kako mami, tako i bebici u stomaku, a pri tom ih ni na koji način ne mogu ugroziti. Trudnicama veoma prija masaža ramena, vrata, stopala, leđa… Na svom predavanju 29.jula ću se truditi da naučim njihove partnere kako sve to mogu na pravilan način da im pruže, ali i da ukažem na to da je veoma važno i koja ulja će koristiti. Ona treba da budu isključivo prirodna, bez veštačkih dodataka. To mogu biti arganovo, ulje kokosa, jojobe, maslinovo ulje…trudnica
Koliko partneri mogu budućim mamama da ulepšaju i olakšaju iščekivanje bebe?
-Oni pre svega treba da ih bezgranično i bezrezervno vole- podseća Peđa Filipović.- U okviru psihofizičke pripreme trudnica ovo je jedan od načina na koji se žene opuštaju na svim poljima. Dodir, osluškivanje u porodici, poljupci čine esenciju ljubavi… To je kao kad se korenje ispreplete u zemlji. Onda će i beba biti srećnija na energetskom nivou, čim se rodi. Ako je partner sprečen da dođe sa suprugom na ovu radionicu, umesto njega mogu prisustvovati oni za koje je trudnica vezana (mama, tetka, sestra, brat…), neko ko je istinski voli i ko na ovaj način želi da doprinese bebi i zdravoj trudnoci.

 

B.Gajić

Detinjstvo kao roditelj duše
Treptaj duše i koraci ka sebi

Intervju sa Peđom Filipovićem:

Put u središte duše (terapeut Peđa Filipović)

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
ISTINA LEČI SVE BOLESTI Kad je odlučila da potraži mir…

You cannot copy content of this page