BG online

ZDRAVLJE

Bolest pročišćava dušu

„Kada se odričemo sadašnjosti zarad budućnosti onda i budućnost i sadašnjost doživljavaju krah…“

„Zaista možemo ozdraviti tek kada prođemo sve stepenike zemaljskih vrednosti, a zatim izgubivši ih na neko vreme osetimo svoje božansko „ja“ kao jedinu i večnu stvarnost. Posle toga ćemo se vratiti svom zemaljskom „ja“, ali više nećemo srastati s njim i zavisiti od njega. Ljubav nam stalno pritiče i zato ne treba da je odgurujemo, niti da je se plašimo…“ – piše u svojoj knjizi „Prevazilaženje čulne sreće“ S.N. Lazarev.

Naš život je stablo, a želje su grane i lišće…

„Ako je krošnja previše bujna, a korenski sistem slab, drvo može da se osuši. Da bismo ga spasli treba da delimično ili potpuno orežemo krošnju. Stoga se pre svega morate pobrinuti o korenu i povremeno orezivati krošnju da bi ona bolje rasla…“- objašnjava Lazarev u knjizi „Prevazilaženje čulne sreće“.
S.N.Lazarev koji decenijama unazad kao iscelitelj i pedagog pomaže ljudima da spoznaju sebe kaže da se medicina dugo borila protiv prirode i nije joj pomagala. „Nekada se na bolest gledalo kao na zlo jer je polazna tačka bila vezana za telesne interese. Šta je čovek radio kada bi se razboleo? Osećao je mučninu. Nije imao potrebu za hranom, temperatura mu se povećala, nije želeo ni sa kim da komunicira, a lekari su pokušavali da otklone bolest zajedno sa simptomima. Ukućani su dosađivali pacijentu terajući ga da jede, snižavali mu temperaturu. Ispostavilo se da bolest pročišćava čovekovu dušu i jača njegov imunitet. To znači da gladovanje i osamljivanje takođe pročišćavaju.“- zaključuje Lazarev u knjizi „Prevazilaženje čulne sreće“.

„Kada se odričemo sadašnjosti zarad budućnosti onda i budućnost i sadašnjost doživljavaju krah…“ (S.N. Lazarev)

Knjigu „Prevazilaženje čulne sreće“ po ceni od 1320 dinara + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:   

  Knjige S.N. Lazareva po ceni od 1320 dinara + troškovi dostave (cena za jednu knjigu) možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:
   SHOP

   Vodič za upotrebu soka od celera

   By BGonline / 07/06/2024 / 0 Comments

   U kuhinji sa Majom Volk

   By BGonline / 05/06/2024 / 0 Comments

   Promenite svoj anksiozni mozak

   By BGonline / 27/05/2024 / 0 Comments

   Putovanje do zgužvanih i potisnutih emocija

   By BGonline / 06/06/2024 / 0 Comments

   Medicina nema odgovore na sva pitanja

   By BGonline / 31/05/2024 / 0 Comments
   © by BGonline. All rights reserved

   Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

   Ostavite komentar

   Komentar

   Please Login to Comment.

   To Top
   PROČITAJTE I OVO:
   Kako prepoznati da nas neko laže? Želite da pročitate misli…

   You cannot copy content of this page