fbpx

BG online

Enterijer

Beli nameštaj- elegantan, atraktivan, moderan, ali i zahtevan

Ambijent u kojem preovladava bela boja izgleda kao da je veći, osvetljeniji i manje opterećen nameštajem. Ona daje fantastične vizuelne efekte koje ni jedna druga boja ne može da postigne.
Bela boja označava svetlost, pa se smatra i letnjom bojom. Ona je simbol početka, jutra, otvorenih prostora, pročišćava misli, osvežava um. beliNamestaj1
U dominantno belom enterijeru svi detalji lakše dolaze do izražaja i relativno je lako postići specifičnu i autentičnu atmosferu.
Bela boja sinonim je za luksuz i naglašenu eleganciju. Poput belog odela na kome se opaža i najsitnija mrlja, beli enterijeri su dokaz savršenstva, čistote, perfekcionizma i beprekorne brige o detaljima. Bela boja doprinosi utisku širine i komfora. beliNamestaj2
Dnevnu sobu koja je u potpunosti u beloj boji teško je sve vreme održavati čistom. Ali, oni koji uživaju u elegantnom, lepom i umetničkom enterijeru, odlučiće se za ovu boju dnevnog boravka.
Dizajn bele dnevne sobe deluje naročito intrigantno sa zanimljivim oblicima nameštaja. Ukoliko ne uživate u potpunoj belini, možete koristiti detalje u boji, oa tako možete izabrati tepih sa nekim dezenom ili zanimljive šareni jastuke za kauč, keramičke vaze ili zanimljive boje podova.beliNamestaj
Svi romantičari će sigurno uživati u beloj dnevnoj sobi koja je oplemenjena podovima u boji koja je u skladu sa dekorativnim detaljima u domu. Ovakav dizajn izgleda veoma interesantno i atraktivno, dok je sa druge strane, elegantan i moderan.
Najveća prednost bele dnevne sobe je njena svestranost – može se kombinovati sa praktično svim bojama i dezenima, a najveća mana je to što je morate redovno renovirati kako bi bela ostala-bela.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

1 komentar

1 komentar

  1. Nina

    21/10/2015 at 22:58

    Lepo je kad stan izgleda svetlo i cisto, ali je realno problem odrzavanje ove beline. Posebno ako imate malu decu, ili kucne ljubimce. Ako se odlucujete za svetle boje, treba birati bar materijale koji se lako ciste i odrzavaju.

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
HOLIVUD U BEOGRADU Kao nastavak velikog #JaSamUvekJa slavlja, McDonald's Srbija…
error: