BG online

Lični razvoj

Ako se usudimo da učimo iz bola, onda on nije bio uzaludan

“Putovanja unutrašnjeg deteta” je priručnik koji vodi čitaoce kroz unutrašnja putovanja sa ciljem ličnog razvoja, ostvarivanja bliskijih veza i novih uvida u ulozi roditelja i učitelja. Knjiga poziva da se približimo detetu u sebi jer po rečima autora, psihologa Robina Grila, unutrašnje dete ima da ponudi mnogo više nego što običan čovek može da zamisli, ali je potrebna i hrabrost za povezivanje sa tim nežnim, ranjivim, dečijim srcem.

Mudrost, živahnost, kreativnost…

Naše unutrašnje dete živi u našem sećanju, našim reakcijama, ponašanju, percepcijama, ističe Robin Gril.
“Ono šapuće o svemu onome što smo proživeli i naučili, u materici, na rođenju, u naručju naših starijih, u školi… Iz upoznavanja sa svojim unutrašnjim detetom možemo dobiti njegovu mudrost, živahnost, beskrajnu kreativnost, razigranost i otpornost. Ako se usudimo da učimo iz zapamćenog bola, on nije bio uzaludan…”

Vodič kroz lični razvoj

“Ovu knjigu posvećujem ponovnom otkrivanju magije u našim životima, ljudskom pravu da pronađe zadovoljstvo u radu, sklad u vezama i ispunjenje čuđenjem u vezi sveta oko nas. Primarni cilj ove knjige je da bude vodič kroz lični razvoj, priručnik koji će vam pomoći da iskoristite izazove ljudskih odnosa kao prilike za razvoj. Verujem da izazovi koje nam deca donose predstavljaju najmoćnije provokacije za naše buđenje i razvoj“.(Robin Gril)

Melem za rane unutrašnjeg deteta

Čest je slučaj da nešto sa čim se borimo predstavlja tek tanak veo preko stare, lične rane. Pronalazak melema za rane našeg unutrašnjeg deteta može biti uspešnije uz malo psihološke prakse i zato je važno razumeti faze psihološkog razvoja u detinjstvu, kako one utiču i na razvoj u odraslom dobu.
U knjizi se nalaze i odeljci koji će vam pomoći da se pripremite za najdublja putovanja i da dobijete najdublje i najdugotrajnije koristi od rada sa unutrašnjim detetom.

Naše telo- naš karakter

“Naše telo predstavlja naš karakter. Načinom na koji sedimo, dišemo, krećemo sem određujemo svoj stav prema svetu. Naša najupornija ubeđenja, stavovi i emocionalni odgovori nisu samo prolazne senke koje jure našom glavom. Naše ponašanje predstavlja sećanje i otkriva našu priču…”, podseća autor u knjizi “Putovanja unutrašnjeg deteta”.

Knjigu „Putovanja unutrašnjeg deteta“ po ceni od 1350 dinara + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:   

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Svedočenje sa srpske strane fronta Kultni antiratni bestseler „Idemo na…

  You cannot copy content of this page