BG online

Lični razvoj

Kakav biste život vodili kad bi u njemu sve bilo moguće?

Živite slobodno po receptu Nika Vujičića

Rođen je bez ruku i nogu, ali uprkos fizičkim nedostacima on vodi nezavisan, bogat i ispunjen život. Nik Vujičić može biti uzor svakome ko teži pravoj sreći. Stekao je veliku popularnost širom sveta kao izuzetan motivator, a njegova glavna poruka ljudima je da je najvažnije imati životni cilj, bez obzira na teškoće i naizgled nepremostive prepreke.

U svetu usamljenosti

Knjiga “Živeti slobodno” je Nikova priča o fizičkoj uskraćenosti i emocionalnoj borbi koju je kao dete i adolescent vodio nastojeći da prevaziđe svoj invaliditet:
“Dugo sam se, tako usamljen, pitao da li na svetu postoji još neko sličan meni i da li moj život ima neku drugu svrhu osim podnošenja bola i poniženja”- napisao je Nik koji u knjizi u kojoj opisuje veru u Boga kao svoj glavni oslonac i izvor snage i objašnjava kako je odredio konačni životni cilj, da inspiriše druge za bolji život i time doprinese poboljšanju sveta što je bio način da i sam stekne samopouzdanje i vodi ispunjen i slobodan život, a pri tom bude nagrađen za svoj trud.

Životna ograničenja

Svojim primerom Vujičić ohrabruje i pokazuje kako je naučio da prihvati sve ono što nije moguće kontrolisati i kako da se pomiri sa činjenicama, umesto da mašta o nečemu što je moglo biti.
“Verujem da uspešno vodim slobodan život. Želim da i vi to osetite, bez obzira na sva iskušenja i prepreke. Pre nego započnemo naše zajedničko putovanje, molim vas da razmislite o životnim ograničenjima koja su vam drugi nametnuli jer ste im to dopustili. Zatim pomislite kako bi bilo da ta ograničenja ne postoje. Kakav biste život vodili kada bi u njemu sve bilo moguće? U ovoj knjizi želim sa vama da podelim sopstvena, bogata iskustva u savladavanju prepreka koje život može da postavi pred vas. Želim da vam pomognem da se izborite sa sopstvenim životnim tegobama, da pronađete svoj cilj i put do srećnog života”- poručuje Vujičić.

Knjige Nik Vujičića “Živeti slobodno” i “Ljubav nađe put” po ceni od 999 dinara (cena za jednu knjigu) + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:
   

  SHOP

  Putovanje do zgužvanih i potisnutih emocija

  By BGonline / 29/06/2024 / 0 Comments

  Spasavanje od manipulatora u svakodnevnom životu

  By BGonline / 01/07/2024 / 0 Comments

  Lov na narcise i greške na tom putu

  By BGonline / 24/06/2024 / 0 Comments

  Zen bašta

  By BGonline / 15/06/2024 / 0 Comments

  Pohovani sladoled s prelivom od čokolade i maline

  By BGonline / 24/06/2024 / 0 Comments

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Kako negovati dobro u sebi? Što smo mentalno u lošijem…

  You cannot copy content of this page