fbpx

BG online

Lični razvoj

Ženski priručnik za uspeh u ljubavnoj vezi

Nikad više „otirač“

„…Ako ste uvek srećni, a on uvek slobodan i on će uvek biti srećan…“

Muškarce privlače jake žene koje imaju stav- tvrdi psiholog Šeri Agrov, autorka svetskog bestselera u kojem  uz mnogo  sočnih detalja otkriva zašto je jaka žena poželjnija od one koja uvek govori „da dragi“ i rutinski se žrtvuje.
U knjizi “Zašto muškarci vole kučke“ Šeri objašnjava i zašto su u početku veze muškarci tako romantični a vremenom se promene, zašto fine devojke shvataju zdravo za gotovo, zašto muškarac poštuje ženu koja drži do sebe…
Iako je namenjena ženama, ova knjiga nemilosrdno prodire u u svet muškaraca, a može biti poučna svim ženama koje su se nekad u vezi osećale kao „otirač“.
-Kučka nije ružna reč, ona oslikava ženu koja ume s muškarcima, ali i shvata da je najvažnija veza koju ona koju ima sa samom sobom.-objasnila je Šeri Agrov. -Kučka nikad ne bi dopustila muškarcu da pomisli da je ona tu jer nema drugog izbora. Finansijska nezavisnost je uvek podseća na to da ona ukoliko joj boravak s njim postane neprijatan neće tu ostati dugo. To obezbeđuje da veza ostane puna poštovanja, uzajamnosti i ljubaznosti za sve.
U knjizi „Zašto muškarci vole kučke“ između ostalog piše i da je najbitnija razlika između kučke i žene koja je previše fina u strahu jer kučka pokazuje kako se ne plaši „da će ga izgubiti“.
Jedna od mudrosti Šeri Agrov kaže da „ako ste uvek srećni, a on uvek slobodan i on će uvek biti SREĆAN“. U ovoj knjizi se nalazi i 100 pravila privlačnosti  a Šeri Agrov kaže da je najprivlačnija osoba ona koja ima dostojanstvo.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Naše je samo ono što damo drugima (dr Kenan Crnkić)…
error: