BG online

Intervjui

Zdravko Čolić -Romantična životna priča

Pevačka zvezda Zdravko Čolić je pred koncertni spektakl u Areni koji je zakazan za 12.decembar odlučio da obraduje publiku spotom za pesmu “Zar se nismo shvatili” koji je snimio na grčkom ostrvu Santorini. Jednu od najlepših balada sa albuma “Zar se nismo shvatili”, čiju muziku i tekst potpisuje Maya Sar, a aranžman Nikša Bratoš vizuelno je uobličio reditelj i direktor fotografije Aleksandar Kerekeš Keky, koji je Santorini odabrao zbog bele boje koja asocira na čistoću, jednostavnost i spokoj, i nasuprot tome, opasnog vulkana na kom leži, a koji priziva na strast i uzburkanu emociju koju nosi i ova pesma.
cola1
Na liticama fascinantnog vulkanskog ostrva smeštena je ova jednostavna i romantična životna priča mlade žene, koja u svom životu, kroz ceo spot oseća prisustvo i tragove svoje bivše ljubavi iako je, lutajući kroz arhitekturu koja ostavlja bez daha, ni u jednom trenutku ne pronalazi.
Zdravko Čolić se tokom snimanja spota koje je trajalo četiri dana opuštao sa saradnicima uz dobro vino i riblje specijalitete.

Fotografije : Aleksandar Kerekeš Keky.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Bademi su odličan izvor proteina i zdrave masnoće, a puter…

You cannot copy content of this page