BG online

Intervjui

Zarobljenici vlastitih samoća

Život između slike o sebi i onog što u stvari jesmo

Romani Mirjane Bobić Mojsilović su mnogim čitaocima uteha i nada pružajući im smeh i suze, ljubav i sreću. Roman „Sazvežđe svitaca“ je priča o iskupljenju i ljudima koje može spasti jedino ljubav.

Životne priče šestoro junaka ovog romana se prepliću i zauvek ih menjaju za 72 sudbonosna sata. Primorani da pogledaju životu u oči, moraće ili da ga prigrle ili da zauvek ostanu osujećeni u svojim težnjama.
„Sazvežđe svitaca“ je zbirka melanholije, nade i burnih osećanja, koja će vas zagrliti čvrsto i neće vas puštati dok vam ne izmami suzu, nostalgiju, tugu, širok osmeh i uzdah olakšanja.

Borba sa sopstvenim slabostima

Mirjana Bobić Mojsilović je ovu knjigu pisala 4 godine.
„Nikada mi nije bilo teže nego dok sam pisala “Sazvežđe svitaca”. Nikada duže nisam pisala roman, skoro četiri godine. Nikada se više nisam borila sa sopstvenim junacima i sa sopstvenim slabostima. Moji junaci se nikada više nisu borili za svoje sudbine i nikada se više nisu opirali mojim prvobitnim idejama, nikada mi nijedna priča nije tako neumoljivo dahtala za vrat kao ova, o ljudima koji su, isto kao i ja i isto kao i većina ljudi danas, zarobljenici vlastitih samoća, raspolućeni između slike o sebi i onog što u stvari jesu. Ovo je priča o izgubljenom i nađenom, o zauvek propuštenom i onom što i dalje može da se dosegne, o običnim malim životima koji svetlucaju kao svici, samo kad je mrak gust kao mast.“- rekla je Mirjana Bobić Mojsilović.
Mirjana Bobić Mojsilović je spisateljica i slikarka. Objavila je romane „Dnevnik srpske domaćice“, „Tvoj anđeo čuvar“, „Happy End“, „Majke mi, bajka“, „Ono sve što znaš o meni“, „Tvoj sam“, „Srce moje“, „Glad“, „Gospodin pogrešni“… Dvanaest njenih naslova objavljeno je u Francuskoj, Italiji, Češkoj, Hrvatskoj, Sloveniji i Makedoniji. Autorka je nekoliko samostalnih izložbi slika. Bila je jedan od prvih autora – samostalnih izdavača u Beogradu. Nekoliko puta je dobila nagradu „Zlatni bestseler“ i dobitnica je „Zlatne značke“ Kulturno-prosvetne zajednice Srbije.

Foto: Laguna

Roman „Sazvežđe svitaca“ po ceni od 1199 dinara + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:   

  Knjige Mirjane Bobić Mojsilović “Gospodin Pogrešni”, “Muška azbuka”, “Traži me”, “Azbuka mog života”, “Tvoj anđeo čuvar” i “Dnevnik srpske domaćice” po ceni od 999 dinara + ptt troškovi (cena za jednu knjigu) možete poručiti telefonom 066 060 820 ili putem porudžbenice:

   © by BGonline. All rights reserved

   Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

   Ostavite komentar

   Komentar

   Please Login to Comment.

   To Top
   PROČITAJTE I OVO:
   Kako sprečiti da vas drugi iskorišćavaju je podnaslov knjige Tomasa…

   You cannot copy content of this page